user
e
sv

Realme’nin yeni Coca-Cola Edition akıllı telefon modeli satışa sunuldu

265 okunma — 13 Şubat 2023 16:45
Realme tarafından geliştirilen Realme 10 Pro Coca-Cola Edition satışa sunuldu. İşte yeni akıllı telefonun fiyatı ve özellikleri.

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Realme, zaman zaman büyük markalarla yaptığı işbirlikleri ile de adından bahsettiren bir isim. Çinli teknoloji şirketinin bu kapsamda son ortaklığı ise Coca-Cola ile oldu. Amerikalı meşrubat devi ile yaptığı anlaşma kapsamında tasarımı tamamen Coca-Cola odaklı olan Realme 10 Pro Coca-Cola Edition modelini geliştiren şirket, bu telefonunu Hindistan’da satışa sundu.

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition’ın özelliklerine baktığımız zaman, bu telefonun ön yüzeyinde 6,7 inç büyüklüğünde 120Hz LCD ekranın bulunduğunu görüyoruz.

Realme’nin yeni Coca-Cola Edition akıllı telefon modeli satışa sunuldu

Gücünü Snapdragon 695 yonga setinden alan telefon bu işlemci kümesini 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanıyla destekliyor. Her ne kadar bu RAM + depolama alanı seçeneği Realme 10 Pro Coca-Cola Edition için tek seçenek olsa da, telefonun 1TB’a kadar microSD kart desteği sunduğunu da hatırlatalım.

Arka yüzeyinde 108 MP + 2MP’den oluşan ikili bir kamera kurulumuna sahip olan telefonun ön yüzeyinde ise 16MP’lik tek bir lens bulunuyor. Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alan telefonun aynı zamanda 33W hızlı şarj desteği sunduğunu da belirtelim. Kutudan Android 13 işletim sistemiyle çıkan telefonun ilk olarak Hindistan’da satışa sunulduğunu belirtmiştik. Telefonun satış fiyatı 250 dolar olarak belirlenirken, global pazarda karşımıza çıkıp çıkmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/realmenin-yeni-coca-cola-edition-akilli-telefon-modeli-satisa-sunuldu-63ea0255637a0649fc060b36
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli