user
e
sv

Oppo Reno10 serisi bomba gibi özelliklerle geliyor!

211 okunma — 18 Şubat 2023 15:13
Çinli teknoloji devi Oppo, yeni akıllı telefon modeli Reno10 üzerindeki çalışmalarında artık sona yaklaştı.

Oppo Reno10 serisi yakında piyasaya çıkacak tabi hal böyle olunca da sızıntılar birer ikişer gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, DigitalChatStation isimli bir sızıntı kaynağı, Weibo’da gelecek ürün serisi için bazı söylentilere yer verdi. Standart Reno10, arka tarafta 2x portre lensi ve ön tarafta 32MP bir selfie kamerası bulunan, FHD+ çözünürlüğe sahip 6,7 inç OLED bir ekrana sahip olacak.

Yüksek konfigürasyonlu model olan Reno10 Pro+ ise daha kaliteli bir 1.5K (1220 x 2712 piksel) çözünürlüklü ekran, 50MP Sony IMX890 ana kamera sensörü ve orta segmentte pek yaygın olmayan ek bir periskop lens içerecek. Pro+ ayrıca 4.600 mAh çift hücreli bir bataryaya sahip olacak. Aynı sızıntı kaynağı, Reno10 Pro+ için tasarım şemasını bu yılın başlarında da sızdırmıştı.

Oppo Reno10 serisi bomba gibi özelliklerle geliyor!

Oppo, son zamanlarda piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarla adından söz ettiriyor ve Reno serisi de kullanıcıların beğenisini kazandı. Reno10 serisinin çıkış tarihi henüz kesin olarak açıklanmadı, ancak sızıntılar yeni serinin ne kadar heyecan verici olacağına dair ipuçları veriyor.

Genel olarak, Oppo Reno10 serisi, hem standart modeli hem de yüksek konfigürasyonlu modeli ile birlikte, rakiplerine karşı iddialı bir çıkış yapacak gibi görünüyor. Telefonların teknik özellikleri hakkında henüz tam bir bilgiye sahip olmasak da, şimdiden kullanıcıların beklentilerini yükseltmeye yetecek kadar bilgi sızdırıldı. Bakalım bu telefonlar, sektördeki rakipleri karşısında nasıl bir performans sergileyecek.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/oppo-reno10-serisi-bomba-gibi-ozelliklerle-geliyor-63ef63f3a24dee36542a81f0
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli