user
e
sv

Xiaomi, yeni Mi Band modeli üzerinde çalışmaya başladı

191 okunma — 14 Şubat 2023 18:16
Xiaomi Mi Band kullanıcıları bu habere çok sevinecek! Akıllı bileklik denildiğinde akla gelen ilk isim tartışmasız Xiaomi olacaktır. Nitekim Çinli teknoloji devi, akıllı bilekliklerin ülkemizde yayılmasının en önemli destekçisi.

Özellikle Mi Band 3 modelinden itibaren, 7’den 70’e her bölgeden vatandaşın kolunda bu bileklikleri görmeye başlamıştık. Zaten bu tür cihazların genç kesimlerce çabuk kabullenilmesi oldukça normal ancak Xiaomi Band modellerini ayrıcalıklı kılan şey, teknolojiye adaptasyonu daha zor olan yaşlı insanların bile Mi Band modellerini kullanma konusundaki istekli tavırları olmuştu.

İşte o günlerden bu günlere popülaritesini hala koruyan Xiaomi Mi Band modellerinin yenisi yolda. Çinli şirkete ilişkin verdiği bilgilerle tanıdığımız Mukul Sharma tarafından servis edilen son haberlere göre Xiaomi, şu sıralar yeni bir Mi Band modelinin seri üretimine başlamış durumda. Tabi bu modelin Xiaomi Mi Band 8 olduğunu tahmin etmek güç olmasa gerek.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Mi Band 7 modellerinin Mayıs ayında tanıtıldığı düşünüldüğünde, bu sene de benzer bir takvimin kullanılması son derece akla yatkın. Tabi eğer Mayıs ayında yeni bir Mi Band modeli göreceksek, bunun hazırlıklarının şimdiden başlamış olması da gayet mantıklı.

Öte yandan yeni serinin de geçtiğimiz yılki seride gördüğümüz gibi iki farklı modelden oluşması ve bekleniyor. Bakalım bu bilekliklere ilişkin daha detaylı bilgileri ne zaman öğrenmeye başlayacağız.

Kaynak : https://www.cnnturk.com/teknoloji/xiaomi-yeni-mi-band-modeli-uzerinde-calismaya-basladi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli