user
e
sv

Xiaomi MIUI 14’ün ilk hatalarını açıkladı! [Güncellerken bir daha mı düşünsek?]

355 okunma — 07 Şubat 2023 22:16
Dünyanın üçüncü büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi, yeni sunduğu MIUI 14 ara yüzüyle oldukça beğenilmişti. Ynei çıkan bu sürüm her şirkette olduğu gibi bazı hataları da beraberinde getiriyor. İşte detaylar.

Xiaomi MIUI 14’ün ilk küresel hata raporunu yayınlandı. Yayınlanan rapor, Xiaomi akıllı telefonlarındaki sorunları ele alırken, farklı modellerin ayrıntılı bilgilerini de içeriyor.

Şirketin beğenilen yeni ara yüzü MIUI 14 özellikle performans konusunda üstüne koyarak devam etmeyi başarmış ve olumlu sonuçlar almıştı.

MIUI 14’ün ilk hataları belli oldu

Xiaomi, MIUI 14’den sonra kullanıcılardan hatalar hakkında geri bildirim almış ve bu hataları tespit ederek gidermeye çalışmıştı. Ancak bazı giderilmeyen hatalar da bulunuyor. Kullanıcıların geri bildirimlerine önem veren şirket şuana kadar tespit ettiği hataları da açıkladı.

Xiaomi MIUI 14'ün ilk hatalarını paylaştı!

Beklenen hata raporu, MIUI 14 güncellemeleri yayınlandıktan yaklaşık 1 ay sonra ortaya çıktı. Hata raporu, yayınlanan cihazlarda ne gibi yazılım hataları olduğunu da ortaya çıkarıyor.

Redmi 10

Sorun: OTA’dan sonra sisteme önyükleme yapılamıyor.

Etkilenen sürüm: V13.0.8.0.SKUEUVF

Durum: İnceleniyor.

Xiaomi 11T

Sorun: Telefon rastgele donuyor/P-sensörü çalışmıyor.

Etkilenen sürüm: V14.0.3.0.TKWMIXM.

Durum: İnceleniyor.

Redmi Note 12 5G

Sorun: Birçok uygulama FC/Yanıt yok.

Durum: Sayın kullanıcı, hava durumu uygulamasının eski sürümü nedeniyle, bazı kullanıcılar kullanım sırasında sistem sorunlarıyla karşılaşacaktır. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz. Şu anda bir onarım planı var, Google Play’de bulabilirsiniz. Sorunu çözmek için hava durumu uygulamasını en son sürüme güncelleyin.

Redmi Note 12 Pro 5G / Pro+ 5G

Sorun: 5G’ye kayıt yapılamıyor.

Etkilenen sürüm: V13.0.4.0.SMOINXM.

Durum: İnceleniyor.

MIUI 14’ü yüklediyseniz deneyimlerinizi ve karşılaştığınız hataları yorumlar bölümünde belirtmeyi unutmayın.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/guncel/xiaomi-miui-14un-ilk-hatalarini-acikladi-guncellerken-bir-daha-mi-dusunsek-63e1f336318536295566b4d5
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli