user
e
sv

Samsung, Galaxy S23 serisine güncellemeyle doğrudan şarj imkanı sunuyor!

243 okunma — 09 Şubat 2023 21:56
Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni tanıttığı Galaxy S23 serisinde oyuncuları sevindirecek bir özellik sunuyor. Yazılım güncellemesiylede gelecek olan özelliğin gelin detaylarına yakından bakalım.

Samsung‘un en yeni Galaxy S23 serisi cep telefonları, oyun oynarken şarjı atlama seçeneği de dahil olmak üzere çeşitli harika özelliklerle birlikte güncelleniyor. Bu sayede telefonunuz doğrudan prizden çalışırken daha ısı ile oyun oynayabileceksiniz.

Şarj işlemi bataryadan atlanabilir hale geliyor

Oyuncular ve uzman kullanıcılar için, Game Booster ayarlarına eklenen “USB Güç Dağıtımını Duraklat” adlı özellik, cihazların daha az ısı ile oyun oynayabilmesini mümkün kılıyor. Etkinleştirildiğinde, telefonun doğrudan şarj olmasını ve pili atlamasını sağlayan bu özellik zamanla pilin sağlığını korurken, telefonunda serin kalmasını sağlıyor.

Samsung oyun oynayanları sevindirecek özelliğini güncelleme ile sunuyor!

USB Güç Dağıtımını Duraklat özelliği, oyun oynama gibi çok güç gerektiren işlemler sırasında telefonunuzun ısınmasını önleyebilir. Genellikle şarj cihazınızı prize taktığınızda, telefonunuz işlemciye ve diğer donanımlara güç sağlaması için enerji tüketiyor. Ancak baypas şarjı ile işlemci, cihazın termal değerlerini daha iyi yönetebilir, cihazdaki genel ısı üretimi azaltırken bu size daha verimli performans da sağlıyor.

Samsung, geçen hafta Galaxy S23’ün tanıtımı sırasında ve One UI 5.1 lansmanında USB Güç Dağıtımını Duraklat özelliğinden bahsetmemişti. Bu nedenle, özelliğin eski Galaxy amiral telefonlarına gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/guncel/samsung-galaxy-s23-serisine-guncellemeyle-dogrudan-sarj-imkani-sunuyor-63e4b02885f92516c045e55b
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli