user
e
sv

OnePlus Nord 3’ün özellikleri büyük ölçüde belli olmaya başladı

133 okunma — 13 Şubat 2023 11:58
Son zamanların en iyi çıkış yapan markası olan OnePlus’ın yeni akıllı telefon modeli OnePlus Nord 3’ün teknik özellikleri sızdırılmaya devam ediyor.

Akıllı telefon dünyasında oldukça büyük bir rekabet söz konusu. Bugüne kadar birçok markanın liderlik mücadelesi verdiği bu pazarın hala Apple ve Samsung’un hakimiyetinde olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bununla birlikte Çinli markaların yükselen grafiklerini de görmezden gelemeyiz. Çoğu otoriteye göre yukarıdaki ikiliye en yakın isim zaten belli: Xiaomi. Öte yandan Oppo’nun ve aynı holdingin bir diğer markası olan OnePlus’ın da büyük bir hızla üst sıralara yetişmeye başladığı belirtiliyor.

İşte tam da bu nedenlerle OnePlus’ın her yeni modeli büyük önem taşıyor. Peki bir süredir adı kulaktan kulağa yayılan OnePlus Nord 3’ün hangi özelliklerle geleceğini biliyor musunuz? Sızdırılan son bilgilere göre OnePlus Nord 3’ün ön yüzeyinde 6,5 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde 120Hz AMOLED ekran bulunacak.

OnePlus Nord 3’ün özellikleri büyük ölçüde belli olmaya başladı

Gücünü MediaTek Dimensity yonga setinden alacağı kesinleşen telefonun tercihini Dimensity 8200’den mi yoksa Dimensity 8100’den mi alacağı ise henüz belirsiz olan cihazın, bataryasının da duruma göre 4.500mAh ya da 5.000mAh olacağı düşünülüyor.

Arka yüzeyinde 50MP + 8MP + 2MP’den oluşan üçlü bir kamera kurulumuna sahip olması beklenen telefonun ön yüzeyinde ise 32MP’lik tek bir selfie kamerası bulunacak. OnePlus Nord 3’ün çıkış tarihi veya fiyatı hakkında şimdilik net bir bilgi olmasa da telefonun bütçe dostu bir fiyatlamayla karşımıza çıkması bekleniyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/oneplus-nord-3un-ozellikleri-buyuk-olcude-belli-olmaya-basladi-63e9426552c8b5603e08495d
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli