user
e
sv

OnePlus Nord 3’ün hem tasarımı hem de özellikleri sızdırıldı

312 okunma — 02 Şubat 2023 14:43
Çinli teknoloji şirketi OnePlus, yeni akıllı telefonlarını tanıtmak için artık gün sayıyor. Peki tanıtımına oldukça kısa bir süre kalan Nord 3 nasıl görünecek dersiniz?

Huawei’nin pazardan silinmesiyle birlikte, akıllı telefon dünyasındaki boşluk yine diğer Çinli teknoloji şirketleriyle doldu. Bu şirketlerin başında Oppo ve Xiaomi gibi isimler gelse de OnePlus’da yabana atılacak bir marka değil. Geçtiğimiz yıl ortaya koyduğu başarılı performansıyla yıl içerisinde pek çok defa dikkatleri çeken OnePlus, bu yılın ilk önemli tanımını 7 Şubat’ta gerçekleştirecek.

Cloud 11 ismi verilen bu etkinlik kapsamında amiral gemisi 11 serisinin üyelerini tanıtacak olan OnePlus ayrıca Nord 3 modelinin üzerindeki sis perdesini de yine 7 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan etkinlikte kaldıracak. Ancak o tarihe kadar beklemeye niyeti olmayan duyum hesapları, telefonun nasıl bir görünüme sahip olduğunu ve muhtemel özelliklerinin neler olduğunu sızdırmayı başardı.

OnePlus Nord 3’ün hem tasarımı hem de özellikleri sızdırıldı - Resim : 1

OnePlus Nord 3’ün hem tasarımı hem de özellikleri sızdırıldı

OnePlus Nord 3’ün sızdırılan tasarımına baktığımız zaman, ön tarafta yuvarlak delikli bir kamera yuvasının olduğunu görüyoruz. Telefonun arka yüzeyinde ise 2 kamera yuvasına yerleştirilmiş 3 kameranın varlığı görülüyor. Ayrıca bu kameralara iki farklı flaşın eşlik ettiğini de belirtelim.

Öte yandan sızdırılan özelliklere baktığımız zaman, bu telefonun gücünü MediaTek Dimensity 8200 yonga setinden alacağını görüyoruz. Bu işlemci kümesini 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanıyla destekleyecek olan OnePlus Nord 3’ün elektriksel gücünü ise 5.000mAh’lık bataryasından alması bekleniyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/oneplus-nord-3un-hem-tasarimi-hem-de-ozellikleri-sizdirildi-63dad2d821286666be176416
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli