user
e
sv

LG uygun fiyatlı Q Serisi ile taşları yerinden oynatacak!

1176 okunma — 17 Mayıs 2020 12:22
Akıllı telefon pazarında tutunma çabası veren şirketlerden biri olan LG, satış rakamlarını arttırmak için orta seviye Q Serisini çıkartıyor!
Akıllı telefon pazarında tutunma çabası veren şirketlerden biri olan LG, satış rakamlarını arttırmak için orta seviye Q Serisini çıkartıyor!

Teknoloji dünyasının önde gelen şirketlerinden birisi olan LG, diğer alanlarda yakaladığı başarılı grafiği bir türlü akıllı telefonlarında gösteremedi. Gerek amiral gemi modellerinde gerekse orta seviye telefonlarında istediği satış rakamlarını tam olarak bulamayan Güney Kore merkezli şirketin bu sefer oldukça iddialı olduğunu söyleyebiliriz. Bütçe dostu akıllı telefonlar üreterek satış rakamlarını arttırmanın planlarını yapan şirketin 13 farklı akıllı telefon üzerinde çalıştığı iddia edildi.

LG uygun fiyatlı Q Serisi ile taşları yerinden oynatacak!

Orta menzildeki modellerinin sayısını arttırmayı düşünen LG, bunun için çalışmalarına hız verdi. Samsung, Huawei, Xiaomi gibi üreticiler ile rekabet etmenin zorluğunu bilen emektar üretici, LG Q Serisi ile taşları yerinden oynatmayı planlıyor. Q31, Q32, Q33, Q51, Q51S, Q52, Q53, Q61, Q62, Q63, Q91, ve Q93 olmak üzere tam 13 farklı modeli orta seviyede bizlerle buluşturacak olan şirketin bu telefonlardan beklentisi ise fazlasıyla yüksek. Serinin ne zaman tanıtılacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmazken, lansmanın çok da uzakta olmadığı düşünülüyor.

Yukarıda ifade ettiğimiz modellerden LG Q51’in özellikleri hakkında ise şimdiden bir ön bilgiye sahibiz. Sızan detaylara göre telefon gücünü MediaTek Heli P22 işlemcisinden alacak ve bünyesinde 3 GB RAM bulunduracak. 6.5 inçlik ekran ile gelmesi muhtemel olan cihazın batarya kapasitesi ise 4.000 mAh olacak.

Kaynak : Akıllı telefon pazarında tutunma çabası veren şirketlerden biri olan LG, satış rakamlarını arttırmak için orta seviye Q Serisini çıkartıyor!
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli