user
e
sv

Galaxy Note 20 satış tarihi belli oldu

1514 okunma — 07 Temmuz 2020 17:45
Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 20 Ağustos ayında raflardaki yerini alacak. İşte Samsung Galaxy Note 20 satış tarihi.
Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 20 Ağustos ayında raflardaki yerini alacak. İşte Samsung Galaxy Note 20 satış tarihi.

Geçtiğimiz günlerde Samsung‘un yeni Unpacked etkinliğini 5 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği sızdırılmıştı. Güney Koreli teknoloji devinin bu etkinlikte yeni Note 20 modellerinin haricinde Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G modellerini de tanıtacağı belirtildi.

Bu sızıntının ardından şimdi de Samsung Galaxy Note 20 satış tarihi netlik kazandı. Güney Kore’nin güvenilir mecralarından biri olan ETNews, Samsung’un yeni Note modellerini Ağustos’un sonunda satışa sunacağını duyurdu.

Galaxy Note 20 satış tarihi belli oldu

Güney Koreli mecra tarafından aktarılan bilgilere göre Galaxy Note 20 modelleri 21 Ağustos’ta raflardaki yerlerini alacak. 

Samsung’un 5 Ağustos‘ta gerçekleştireceği etkinlikte yeni Note modellerini tanıtması ve ön siparişe sunması bekleniyor. 21 Ağustos‘a kadar devam edecek olan ön sipariş sürecinde, müşterilere bazı hediyelerin sunulacağı da tahmin ediliyor. (Örneğin Note 20 alana kablosuz kulaklık hediyesi gibi)

Aynı etkinlikte tanıtılacak olan Galaxy Fold 2‘nin ise Ağustos ayında satışa sunulması beklenmiyor. ETNews, Galaxy Fold 2’nin en erken Eylül ya da Ekim ayında satışa çıkacağını belirtmiş.

5G destekli Galaxy Z Flip modeli ise büyük ihtimalle yeni Note modelleriyle eş zamanlı olarak raflardaki yerini alacaktır.

Elbette bahse konu bu tarihlerin Güney Kore için geçerli olduğunu da belirtelim. Lakin Samsung yeni Note modellerini fazla vakit geçirmeden global pazarda da kullanıma sunmak isteyecektir. O yüzden bu tarihe global gözüyle bakabiliriz.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli