user
e
sv

Bütçe dostu Xiaomi Poco M2 Pro tanıtıldı işte fiyatı ve özellikleri

1637 okunma — 07 Temmuz 2020 17:48
Xiaomi bütçe dostu yeni Poco modelini tanıttı. İşte Xiaomi Poco M2 Pro özellikleri ve fiyatı ile ilgili tüm detaylar.
Xiaomi bütçe dostu yeni Poco modelini tanıttı. İşte Xiaomi Poco M2 Pro özellikleri ve fiyatı ile ilgili tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Çinli üretici bir süre önce yan markalarından biri olan Poco için ülkemizde bir etkinlik düzenlemiş ve Poco F2 Pro modelinin Türkiye fiyatını açıklamıştı. Etkinlik akabinde 6500 TL gibi bir etiketle satışa çıkan bu modelin ardından şimdi de Poco M2 Pro tanıtıldı.

Bütçe dostu Xiaomi Poco M2 Pro tanıtıldı işte fiyatı ve özellikleri

Xiaomi Poco M2 Pro özellikleri ve fiyatı itibariyle orta segmente hitap eden bir model. 

Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 720G yonga setinden güç alan Poco M2 Pro, sistemini 4GB RAM ile destekliyor. 64GB’lık dahili depolama alanına sahip olan modelde microSD kart desteği de mevcut.

Delikli ekran tasarımıyla gelen telefonda 6.7 inçlik IPS LCD panel yer alıyor. Parmak izi okuyucusu ise telefonun yan kısmına, güç butonuna yerleştirilmiş. 

Cihazın arka kısmında 48MP‘lik ana kameraya 8MP‘lik ultra geniş açı, 5MP‘lik makro ve 2MP‘lik derinlik sensorü eşlik ediyor. Telefonun ön yüzünde ise 16MP‘lik selfie kamerası bulunuyor.

5000 mAh kapasitesine sahip ortalamanın üzerinde bir pilden beslenen ve 33W hızlı şarjı destekleyen Xiaomi Poco M2 Pro özellikleri itibariyle Redmi Note 9S‘i andırıyor.

İlk etapta Hindistan’da satışa sunulacak olan telefon için belirlenen etiket de hayli uygun. Xiaomi Poco M2 Pro fiyatı 165 euro olarak belirlenmiş durumda.

Muhtemelen Xiaomi bu telefonu ülkemizde satışa sunmayacaktır. Çünkü bu model ile Redmi Note 9s arasında neredeyse hiç bir fark yok diyebiliriz.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli