user
e
sv

Şimdi Samsung düşünsün: Google Pixel Fold resmen duyuruldu!

127 okunma — 05 Mayıs 2023 15:31
Google'ın yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold, kısa bir süre sonra tanıtılacak! Konuyla ilgili detaylar haberimizde...

Google’ın yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold ‘un tanıtımı ile ilgili detaylar, bugün yapılan duyuru ile beraber kesinleşti. Bir süredir ilgiyle takip edilen ve tanıtılacağı gün sabırsızlıkla beklenen cihaz, kısa bir süre sonra aramızda olacak. İşte Pixel Fold ve detayları

Google Pixel Fold, önümüzdeki hafta tanıtılacak!

Google resmi Twitter hesabından yapılan duyuruya göre Pixel Fold, 10 Mayıs tarihinde tanıtılacak. Tanıtımının hemen ardından ön sipariş sürecine geçecek olan cihaz, 27 Haziran tarihinde kullanıcılara ulaştırılacak. Yapılan açıklamada, lansman tarihiyle beraber cihazın tasarımını sergileyen kısa bir video da yer alıyor.

Google Pixel Fold, ilk etapta ABD’de 1799 dolarlık bir lansman fiyatıyla satışa sunulacak. Diğer pazarlarda da bu değere yakın bir satış fiyatıyla karşımıza çıkması beklenen cihaz, özelliklerine kıyasla oldukça uygun bir maliyete sahip.

Daha önce iç kısımda 7,8 inç (2208×1840) ve dış kısımda 5,8 inç (2092×1080) boyutunda ekrana sahip olacağı belirtilen cihaz, 120 Hz’lik bir yenileme hızı ve 1200 nitlik bir parlaklık sağlayacak. Kalın bir çerçeveye sahip olan cihaz bu yönü sebebiyle eleştirilse de genel tasarım, eleştirilen bu hususu telafi eder nitelikte.

Katlanabilir Telefon

Katlanabilir telefon Pixel Fold, Tensor G2 işlemcisi ve 12 GB’lik RAM kapasitesi sayesinde güçlü bir cihaz olacak. 48 megapiksellik ana, 10.8 megapixellik telefoto (5x optik zoom imkanı sağlar) ve 10.8 megapiksellik ultra geniş açı kameralardan olulan cihaz, üçlü bir kamera tasarımına sahip olacak. Ayrıca dış kısımda 9,5 megapiksel iç kısımda ise 8 megapiksellik selfie kameralarıyla beraber gelecek cihazın iç kamerası, çerçeve üzerinde yer alacak.

Google

Google Pixel Fold’un 283 gramlık ağırlığı, serinin eski modellerine göre daha ağır bir cihaz olduğunu gösteriyor. Büyük ekran boyutu ve 4400 mAh kapasitesindeki bataryası göz önünde bulundurulduğunda oldıkça makul bir ağırlığa sahip olan cihaz, şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Kaynak : https://shiftdelete.net/google-pixel-fold
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli