user
e
sv

Realme’nin yeni kulaklık modelinin görseli sızdırıldı

270 okunma — 05 Mayıs 2023 08:11
Çinli Realme’nin yeni kablosuz kulaklık tasarımı, görenleri kendisine hayran bıraktı. İşte detaylar.

Realme, Mayıs ayının 10’unda yeni cihazlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yaklaşan cihazlar Realme 11 serisi akıllı telefonlar ve Realme Buds Air 5 Pro TWS kulaklıklar olacak. Buds Air 5 Pro’nun nasıl görünebileceği hakkında geçtiğimiz ay bir rapor yapılmıştı ve şimdi TheTechOutlook, kulaklıkların canlı bir fotoğrafını paylaştı. Görüntü, kulaklıkların beyaz renkli versiyonunu gösteriyor ancak siyah ve doğa yeşili renk seçenekleri de olacak.

Yeni kulaklıkların tasarımı, mevcut Realme Buds Air 3 Pro‘dan farklı değil ve yine LED şarj ışığı olan benzer bir kapsül şeklinde şarj kutusu ile birlikte gelecekler. Kulaklıkların özellikleri hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi ancak FCC sertifikasyon sitesinde paylaşılan bir liste, kulaklıkların pil özelliklerini açıkladı. Şarj kutusu, 460mAh’lik bir batarya paketine sahip olacak ve her kulaklık, 60mAh’lik bir bataryaya sahip olacak. Kulaklıkların tam şarjla en az 24 saatlik kullanım süresi sağlayabileceği tahmin ediliyor.

Realme’nin yeni kulaklık modelinin görseli sızdırıldı - Resim : 1

Realme’nin yeni kulaklık modelinin görseli sızdırıldı

Realme Buds Air 3, Şubat 2022’de piyasaya sürülmüştü ve keskin sesler ve dolgun bas üreten sıvı kristal polimer diyaframı barındıran güçlü bir 10mm dinamik sürücü seti ile övünmüştü. Bu cihaz, ambiyans gürültüsünü yaklaşık 42dB kadar azaltabilen aktif gürültü önleme özellikleri de sunuyor. Ayrıca, özelleştirilebilir ses ayarlarına sahip ve Dolby Audio’yu destekliyor. Normal modda kullanıldığında kulaklıklar, şarj kutusuyla birlikte toplam 30 saate kadar uzatılabilen 5,5 saatlik bir pil ömrü sunuyor. ANC özelliği etkinleştirildiğinde ise toplam pil ömrü yaklaşık 22 saate düşüyor.

Realme Buds Air 5 Pro‘nun özellikleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak kulaklıkların, Realme Buds Air 3 ile benzer özelliklere sahip olması bekleniyor. Realme, yeni cihazlarının piyasaya sürülmesiyle birlikte kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/realmenin-yeni-kulaklik-modelinin-gorseli-sizdirildi-645398ff1d4f2b78780f500d
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli