user
e
sv

Asus, ROG Phone 7 serisi ile akıllı telefonlara yeni bir renk getirecek!

307 okunma — 11 Mart 2023 16:35
Asus markasının yaklaşan ROG Phone 7 serisinin bir modeli Geekbench platformuna uğrayarak kilit özelliklerini açığa çıkardı. İşte detaylar.

Asus, ROG Phone serisiyle akıllı telefon pazarında büyük bir pazar payını elde etmişti. Oyunculara yönelik olan seri, özgün tasarımının yanı sıra yüksek performans ve soğutma sistemi de vadediyor. Şimdi ise gözlere Asus ROG Phone 7D modeli çarptı. Geekbench platformunda tespit edilen akıllı telefonun kilit özellikleri ortaya çıktı. Gelin hep birlikte detaylara bakalım.

Asus ROG Phone 7D Geekbench’te görüntülendi

Asus ROG serisinin bir sonraki ailesinde üç adet model göreceğiz. Bunlar sırasıyla ROG Phone 77D ve 7 Ultimate olacak. Konumuz olan Asus ROG Phone 7D ise Geekbench platformunda ortaya çıktı.

Bu platformdan gelen bilgilere göre akıllı telefon, Qualcomm’un son teknoloji yonga seti Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Bu üstün yonga setinin yanı sıra 16GB RAM desteği de yer alacak. Böylece ROG Phone 7D, akıcı bir oyun deneyimi konusunda çok başarılı olacak.

Asus ROG Phone 7D
Asus ROG Phone 7D modeline ait Geekbench listelemesi. (Geekbench)

Daha önceki bilgilere göre ROG Phone 7 serisindeki telefonlarda 165Hz yenileme hızı destekleyen AMOLED panel göreceğiz. Telefonların tasarımı henüz belli olmasa da RGB aydınlatma desteği kesinlikle olacaktır çünkü daha önceki ROG Phone 6 serisinde ve önceki modellerde bu destek mevcuttu.

Son olarak ise ROG Phone 7 serisinin bu yılın temmuz veya eylül ayları arasındaki bir tarihte çıkış yapacağı biliniyor. Seriye dair yeni bilgiler önümüzdeki vakitlerde ortaya çıkacaktır.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/asus-rog-phone-7-serisi-ile-akilli-telefonlara-yeni-bir-renk-getirecek-640b91c58eb90e3ce208bb12
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli