user
e
sv

Honor Magic 5 Pro kamerası ile şaşkına çevirdi!

237 okunma — 14 Şubat 2023 17:00
Çok yakında tanıtılacak olan Honor Magic 5 Pro, Guinness rekoru kırılma anının çekilmesine büyük rol oynadı. İşte tüm detaylar.

Honor Magic 5 Pro tanıtımından önce yeni gelişmeleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Guinness Dünya Rekorları resmi Twitter hesabı, Magic 5 Pro’nun kamerasının bir basketbolcunun rekor kırma sahnesini çektiğini açıkladı.

Honor Magic 5 Pro, Guinness rekor anının çekilmesine yardımcı oldu

Londra’da yer alan bir basketbol salonunda sporcu, bacak arası smaç girişimi rekoru kırmaya çalışırken Honor Magic 5 Pro görevdeydi. Rekor kırılma anını yakalamak için salona Magic 5 Pro yerleştirilmişti.

 

Akıllı telefon kapsadığı AI teknolojisi ve üstün özellikler ile basketbolcunun rekor kırma anını başarıyla çekti. Magic 5 Pro, rekor anını çekmesi ile birlikte bekleyenlerinin beğenisini topladı. Ayrıca Guinness Dünya Rekorları, Honor’u ve yakında tanıtılacak olan Magic 5 Pro akıllı telefonu tebrik etti.

Honor Magic 5 Pro 27 Şubat’ta tanıtılacak

Resmi bilgilere göre Honor Magic 5 Pro, İspanya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Mobil Kongresi’nde (MWC) tanıtılacak. Yani akıllı telefonun 27 Şubat tarihinde tanıtılacağını anlayabiliyoruz.

Honor Magic 5 Pro

Akıllı telefonun dikkat çeken kamera sisteminde yer alacak lensler gizemini koruyor ancak sunacağı özellikleri hakkında birkaç detay mevcut. Bilgilere göre Magic 5 Pro, dört adet zoom özelliğine sahip olacak. Bunlar sırasıyla 0.5x1x3.5x ve 5x yakınlaştırma olacak.

Telefona dair diğer bilgileri 27 Şubat tarihinde yer alacak resmi tanıtım ile sizlere aktaracağız. Takipte kalın.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/honor-magic-5-pro-kamerasi-ile-saskina-cevirdi-63eb83f0dbc6fd3c196f4dc6
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli