user
e
sv

Windows 11 özelliklerine bir yenisini daha ekliyor

812 okunma — 17 Şubat 2023 13:18
Microsoft’un en yeni işletim sistemi sürümü olan Windows 11, her geçen gün daha kullanışlı bir yapıya kavuşuyor.

Microsoft, Windows 11 işletim sistemi için yeni bir özellik daha duyurdu. Amerikalı teknoloji devi, 25300 numaralı son sürümünde, herhangi bir görevi doğrudan görev çubuğundan hızlı bir şekilde sonlandırmayı sağlayan yeni bir özellik üzerinde çalışıldığını açıkladı.

Görev çubuğu, Windows kullanıcıları için oldukça önemli bir araç. Bu araç, açık olan tüm uygulamaların simgelerini gösterir ve kullanıcıların görevlerini daha hızlı bir şekilde yönetmelerine olanak tanır. Görev çubuğuna sağ tıklanarak, herhangi bir uygulama hızlı bir şekilde sonlandırılabilir. Ancak, Microsoft’un yeni özelliği ile bu işlem daha da hızlı ve kolay hale gelecek.

Windows 11 özelliklerine bir yenisini daha ekliyor

Yeni özellik sayesinde, görev çubuğundaki herhangi bir uygulama simgesine sağ tıklanarak, uygulama hemen sonlandırılabilecek. Bu, kullanıcıların işletim sistemi üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmalarını sağlayacak. Özellikle, birden fazla uygulama açıkken, bu özellik kullanıcılara daha hızlı bir şekilde aradıkları uygulamayı bulmalarına yardımcı olacak.

Microsoft’un en son işletim sistemi sürümü olan Windows 11, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen bir versiyon. Şirket, Windows 11 ile birlikte kullanıcıların daha güvenli, daha hızlı ve daha özelleştirilebilir bir işletim sistemi deneyimi yaşamalarını hedefliyor. İşte bu açıdan bakıldığında, Microsoft tarafından tanıtılan bu yeni özellik, kullanıcıların daha hızlı bir şekilde işlerini tamamlamalarına yardımcı olacak ve Windows 11’in kullanım kolaylığına katkı sağlayacak.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/yazilim/windows-11-ozelliklerine-bir-yenisini-daha-ekliyor-63ee8017e90e6224ae50fc32
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli