user
e
sv

WhatsApp’ın yeni güncellemesi çok konuşulacak!

1239 okunma — 17 Şubat 2023 14:11
Sosyal medya dünyasının en büyük ve en popüler ismi olan WhatsApp, birçok yeni özelliği bünyesinde barındırdığı yeni güncellemesini resmen servis etti.

WhatsApp, özellik listesini sürekli genişletiyor. Popüler mesajlaşma uygulamasının yeni güncellemesi de aynı amaçla birçok yararlı özellik getiriyor. En son raporlara göre, WhatsApp kullanıcıları artık bir belge paylaşırken başlık ekleyebilecekler ki bu özellik sıkça dosya paylaşanlar için oldukça avantajlı olabilir. Ayrıca, artık 2 GB’a kadar büyük dosyalar göndermek de mümkün hale gelecek.

WhatsApp ayrıca, kullanıcılara daha uzun grup isimleri (100 karaktere kadar) ve daha uzun grup açıklamaları ekleyebilme imkanı sunuyor. Güncelleme notları, bir profil fotoğrafı veya çıkartma olarak kullanılabilen bir avatar oluşturma yeteneğinin de geldiğini belirtiyor. Ancak, bu yeni bir özellik değil. Belirtilen özellik aslında daha önce servis edilen bir WhatsApp güncellemesiyle zaten halka açık olarak sunulmuştur.

WhatsApp’ın yeni güncellemesi çok konuşulacak!

Ayrıca WhatsApp, önceden tek seferde yalnızca 30 medya gönderimine izin verirken bu limit yeni güncellemeyle birlikte 100 medya dosyasına yükseltildi. Bu özellik, özellikle bir seferde birden fazla fotoğraf ve video göndermek zorunda kalan kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlayacaktır.

Son olarak WhatsApp’ın yakın zamanda yüksek kaliteli fotoğraf gönderme ve Saklanan Mesajlar özelliğini test ettiğini biliyoruz, ancak bu özellikler henüz kararlı sürümlere eklenecek duruma gelmemiş olacak ki, bu kapsamlı güncelleme paketinde yer bulamadı.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/whatsappin-yeni-guncellemesi-cok-konusulacak-63ee806f691315728c246d22
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli