user
e
sv

PlayStation 5 özel oyunu PC’ye geliyor! Çıkış tarihi belli oldu

146 okunma — 01 Haziran 2023 08:02
Ratchet and Clank: Rift Apart PC için geliyor. Ray-tracing ve yüksek çözünürlüklerle heyecan verici bir deneyim sunacak.

Sony ve Insomniac Games, bilbil-kun tarafından ilk olarak paylaşılan haberin ardından resmi duyuruyu bugün yaptı. Ratchet and Clank serisinin en son oyunu olan Rift Apart, PC versiyonunda görsel olarak birçok yenilik sunacak. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Ratchet and Clank: Rift Apart 26 Temmuz’da PC’ye geliyor!

Ratchet and Clank: Rift Apart, PC için 26 Temmuz’da piyasaya sürülecek ve ön siparişler şu anda başladı. Ön sipariş veren oyuncular, Pixelizer Silahı ve Carbonox Zırhı setine erken erişim hakkı elde edecek. Bununla birlikte, oyunda 21:9, 32:9 ve hatta 48:9 çözünürlük desteği sunulacak. Bu destek, birden fazla monitör kullananlar için mükemmel bir deneyim vadediyor.

ratchet and clank rift apart

Hem oyun içi oynanış hem de ara sahneler, ultra geniş ekranlara uyumlu şekilde optimize edilmiş durumda. Oyun, ray-tracing teknolojisiyle geliştirilmiş yansımalarıyla dikkat çekecek. Ray-tracing sayesinde oyuncular, çeşitli görüntü kalitesi seviyeleri arasından seçim yapabilecekler. Ayrıca, açık hava alanlarında doğal ışık için ışın izlemeli gölgeler de oyuna eklenmiş durumda.

Sony, son yıllarda konsol özel oyunlarını PC’ye taşıma stratejisini benimsemişti. Bu stratejinin bir parçası olarak Horizon Zero Dawn, God of War, Uncharted: Legacy of Thieves Collection ve Days Gone gibi oyunlar da PC’ye çıkış yapmıştı. Bu portlar genellikle olumlu tepkiler aldı.

Ancak geçtiğimiz günlerde PC’ye çıkışını yapan The Last of Us Part 1, optimizasyon olarak çok kötü bir çıkış gerçekleştirdiği için oyuncular Sony’e pek güvenmiyor. Bu durumu değiştirmek isteyen Sony, Ratchet and Clank ile yeni bir başlangıç yapmayı umuyor.

Kaynak : https://shiftdelete.net/ratchet-and-clank-pc-geliyor
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli