user
e
sv

Huawei Watch GT Runner 299 € fiyat etiketi ile küresel pazara açılıyor! İşte özellikleri!

742 okunma — 27 Ocak 2022 14:35
Huawei, Watch GT 3 modelini 299 € fiyat etiketi ile küresel pazarda satışa sunacak! Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağı veya satışa sunulup sunulmayacağı henüz netlik kazanmış değil.

Huawei, Watch GT 3’ü nova 9 akıllı telefonun Avrupa lansmanının bir parçası olarak Ekim ayında tanıttı ve şimdi de bir sonraki giyilebilir cihazını global pazara sunmaya hazırlanıyor.

Huawei Watch GT Runner 299 € fiyat etiketi ile dünyaya açılıyor! İşte özellikleri!

Huawei’nin portföyünün en son üyesi olan Watch GT Runner, hafif bir gövdeye, geliştirilmiş anten tasarımına ve önceki modellerde olduğu gibi uzun ömürlü pil ömrüne ve kişisel fitness özelliklerine sahip.

Watch GT Runner, geçtiğimiz yılın Kasım ayında Çin’de satışa sunuldu ve henüz küresel olarak piyasaya sürülmemişti. 46 mm’lik kasası 1.43” yuvarlak AMOLED ekrana, TruSeen 5.0 kalp atış hızına, dahili GNSS konumlandırmasına ve 14 günlük pil ömrüne sahiptir.

Saatin tasarımı, antenler gövdenin dairesel kısmının dışında kalacak ve L1 ve L5 uyduları ile iletişim kurarken sinyal ve kapsama alanını iyileştirecek şekilde yapılmış yazılım, açık hava koşucuları için bir Al sistemi ile birlikte gelen HarmonyOS 2‘dir.

Huawei, Watch GT 3 modelini 299 € fiyat etiketi ile küresel pazarda satışa sunacak. Şirket, hızlı davranan alıcılar için çeşitli fırsatlar veya paketler sunacak. Örneğin; Almanya’daki kullanıcılar ücretsiz olarak bir çift Freebuds 4 ve bir yıllık Adidas Running Premium üyeliği alabilecekler.

Fransız müşteriler ise Huawei Scale 3‘ü ücretsiz olarak alırken, İtalyanlar 150€’luk tam fiyatı ödemek yerine Huawei Sound Joy hoparlörünü sadece 50€ ek ödeme ile almayı tercih edebilecekler.

Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı ya da satışa sunulup sunulmayacağı henüz netlik kazanmış değil. Ancak satışa sunulursa bile vergiler hariç 4500 TL’nin üzerinde fiyata sahip olacağından, bütçe olarak birçok müşterisini oldukça zorlayacak.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/guncel/huawei-watch-gt-runner-299-fiyat-etiketi-ile-kuresel-pazara-aciliyor-iste-ozellikleri-61f1afe042942d0022079b8f
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli