user
e
sv

Google beklenen akıllı saati için tarih verdi

1313 okunma — 25 Ocak 2022 14:42
Google uzun süredir adından söz ettiren akıllı saati için tarih ortaya çıktı. Beklenen saat en iyi ihtimalle Mayıs ayında piyasaya sürülebilir.

Bir süredir Google’ın kendi akıllı sattini geliştirdiğine dair söylentiler mevcut. Geçen ayki söylentiler, Google markalı bir saatin 2022’de gelebileceğini öne sürmüştü ve şimdi saatin ne zaman piyasaya çıkacağına dair daha net bir fikrimiz var.

Güvenilir bir kaynak olan Jon Prosser, Google’ın beklenen saatinin 26 Mayıs’ta gelmesinin planlandığını söyledi. Genellikle Mayıs ayında gerçekleşen Google I/O geliştirici konferansıyla aynı zaman çerçevesine uyduğu için tarih doğru olabilir. Android ekosistemindeki çoğu akıllı saatte olduğu gibi, bu akıllı saatin de fiziksel bir çerçevesi olmasa da dairesel bir yüze sahip olması bekleniyor. Muhtemelen bir kalp atış hızı sensörüne ve Google’ın geçen yıl satın aldığı Fitbit’ten alınan diğer özelliklere sahip olacak. Cihaz, Wear OS‘nin yapabileceklerinin kapsamını gösterebilir ve bir Apple Watch rakibi olarak konumlanabilir.

Google beklenen akıllı saati için tarih verdi

Çıkış tarihi elbette kesin değil. Pixel Watch olarak adlandırılacağına dair önerilere rağmen cihazın adı da net değil. Diğer söylentiler, Pixel 6a akıllı telefonun da Mayıs ayında geleceğini gösteriyor. Google’ın bütçe modelinde kulaklık jakını kaldırabilmesine rağmen, Pixel 6 ile aynı Tensor yonga setini kullanması bekleniyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/akilli-saat/google-beklenen-akilli-saati-icin-tarih-verdi-61efc6565be465225a6072b4
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli