user
e
sv

Apple, Watch X ile soru işareti yaratıyor

187 okunma — 12 Şubat 2023 16:36
Apple’ın adı bir süredir yeni bir akıllı saat ile birlikte anılmaya başlandı. İşte Apple’ın çiçeği burnunda yeni serisine ilişkin ilk bilgiler.

Uzun süredir piyasada olan Apple Watch Series modelleriyle zaten üstünlüğü çoktan ele almış olan Amerikalı teknoloji devi, piyasaya sürdüğü son akıllı saat modeli olan Apple Watch Ultra ile bu üstünlüğünü tartışılmaz bir konuma getirmişti.

Ancak anlaşılan Apple’ın durmak gibi bir niyeti yok.
Son zamanlarda gelen sızıntılar, Amerikalı teknoloji devinin Apple Watch X adı verilen yeni bir akıllı saat modeli üzerinde çalıştığını gösteriyor. Birçok farklı kaynak tarafından servis edilen bu bilgiler, haberin doğruluk ihtimalini arttırırken, son sızıntılara göre yeni akıllı saatin ekran boyutunun 2,04 inç olacağını gösteriyor.
Apple’ın en büyük ekranlı akıllı saati olan Apple Watch Ultra’nın bile 1,92 inçlik bir ekrana sahip olduğu düşünüldüğünde, Apple Watch X’in çitayı daha da yukarılara taşıyacağı aşikar. Ancak bazı kaynaklar Apple Watch X’in yanı sıra Apple Watch Ultra 2 modelinin de gelişim aşamasında olduğunu belirtiyor.

İşte aslında işler tam olarak da burada karışmaya başlıyor. Nitekim Apple Watch Ultra 2 haberini geçen kaynaklar bu cihazın 2 farklı ekran boyutuyla geleceğini ve bu boyutların da 2,04 ve 2,13 inç olacağını yazıyor. Tabi bu durumda da acaba X denilen model Ultra 2’nin varyantlarından biri mi sorusu da akıllara gelmiş oluyor. Bakalım Apple bu konuda bizlere ne gibi sürprizler hazırlamış, hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Kaynak : https://www.cnnturk.com/teknoloji/apple-watch-x-ile-soru-isareti-yaratiyor
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli