user
e
sv

Huawei FreeBuds Pro 2, AirPods Pro’ya meydan okuyor

262 okunma — 12 Şubat 2023 16:38
Huawei FreeBuds Pro 2 Plus özellikleri ile AirPods Pro’ya meydan okuyor. Huawei, Amerikan ambargosunun işlemediği sektörlerde son derece başarılı işlere imza atmaya devam ediyor.

Akıllı telefon piyasasında işletim sistemini ve donanımların çok ön planda olması ve bu konularda Amerikalı şirketlerin başı çekmesi, Huawei’in yasaklamalardan fazlasıyla etkilenmesine neden olmuştu. Ancak akıllı saat ve kablosuz kulaklık sektörü için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil.

Her iki pazarda da kendi teknolojileriyle gayet iyi işler çıkarabilen Huawei, son zamanlarda kablosuz kulaklık sektörüne daha fazla önem göstermeye başladı. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve son derece olumlu tepkiler alan Huawei FreeBuds Pro 2 modelinin ardından yeni bir kablosuz cihaz gelişimine geçen Çinli teknoloji devinin, şu sıralar FreeBuds Pro 2+ ismini verdiği yeni bir model üzerinde çalıştığı anlaşılıyor.

Gelen son sızıntılara bakıldığında yeni kablosuz kulaklık modelinin hem kasasında hem de kendisinde altın rengi dokunuşların olduğu görülürken, tasarımın büyük ölçüde cihazın selefiyle aynı olduğu da gözlerden kaçmıyor.

Bununla birlikte Huawei FreeBuds Pro 2+’ı hem selefinden hem de rakiplerinden ayıran çok önemli bir özelliği var. Öyle ki bu kulaklık kalp atış hızını anlık ve sürekli olarak ölçebilme özelliğine sahip. Aynı zamanda normal olmayan bir durumun tespiti halinde de, kullanıcıya bilgi verebildiğini de belirtelim.

Kablosuz kulaklık sektöründe bir ilk anlamına gelen bu özelliğin Huawei FreeBuds Pro 2+’a büyük katkı sağlayacağı aşikar. Son olarak henüz bu kulaklığın tanıtım tarihi veya satış fiyatıyla alakalı herhangi bir bilginin bulunmadığını da belirtelim. Huawei FreeBuds Pro 2 Plus özellikleri ile AirPods Pro’ya meydan okuyor.

Kaynak : https://www.cnnturk.com/teknoloji/airpods-proya-meydan-okuyor
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli