user
e
sv

Google Pixel ailesi beklenen özelliğe kavuşuyor

84 okunma — 11 Şubat 2024 15:45
Sızdırılan bilgilere göre Google, Pixel serisine Adaptif Dokunma Hassasiyeti adı verilen yeni bir özellik getirecek. İşte detaylar...

Google, Pixel serisiyle daha fazla kullanıcıya ulaşmak için yeni özellikler üzerine çalışmalarına devam ediyor. Sızdırılan bilgilere göre Google, Pixel serisine Adaptif Dokunma Hassasiyeti adı verilen yeni bir özellik getirecek. İşte detaylar…

Google Pixel, Adaptif Dokunma Hassasiyeti özelliğine kavuşacak

Android kaynak kodlarını inceleyen Android Polic ekibi, yeni sürümün kaynak kodlarında Pixel ailesi için yeni bir özellik keşfetti. Kodun kendisine bakılırsa, gelecekteki ve mevcut Pixel telefonların çevresel faktörlere, etkinliğe veya ekran koruyucu uygulanıp uygulanmamasına bağlı olarak ekranın dokunma hassasiyetini ayarlamasına olanak tanıyacak.

Google Pixel, Adaptif Dokunma Hassasiyeti özelliğine kavuşacak

Pixel 8 serisi ekran koruyucuları algılayabiliyor ve bir koruyucu uyguladığınızda sistem sizden dokunma hassasiyetini artırmanızı istiyor. Bununla birlikte Google, Android 14 QPR3 Beta 1 sürümünde bu özelliği genişletecek.

Örneğin, hava soğukken Google Pixel cihazınız dokunmatik hassasiyetini artıracak, böylece telefonu eldivenlerinizle kullanabileceksiniz. Eski Pixel telefonların mı yoksa yalnızca gelecekteki telefonların mı destekleyeceği henüz bilinmiyor. Ancak Android Police dizeyi bir Pixel 8 telefonunda bulduğundan ve zaten otomatik ekran koruyucu algılamayı desteklediğinden, Pixel 8 serisi muhtemelen bunu özelliğe kavuşacak.

Pixel 9, ilk kez üçüncü bir arka kameraya sahip olacak ve bu sayede Pixel 9’un boyutu ne olursa olsun tüm kullanıcıların kaliteli bir telefoto kameranın keyfini çıkarabilmesi sağlanacak.

Kaynak : https://shiftdelete.net/google-pixel-adaptif-dokunma-hassasiyeti-geliyor
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli