user
e
sv

Samsung Galaxy Ring’in çıkış tarihi netleşti

77 okunma — 09 Şubat 2024 15:50
Akıllı telefon pazarının öncü isimlerinden Samsung, merakla beklenen yeni modeli Galaxy Ring'in ne zaman piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Samsung, geçtiğimiz ay Galaxy S24 serisinin tanıtımında sürpriz bir ürün duyurusuyla teknoloji dünyasında heyecan yarattı. Duyurudan önce söylentiler arasında yer alan Galaxy Ring, resmi lansmanı henüz aylarca uzakta olmasına rağmen büyük bir ilgi gördü. Son gelişmelere göre, Samsung yöneticilerinden biri giyilebilir cihazın piyasaya sürülme takvimini onayladı.

Samsung’un B2B Giyilebilir Cihaz/IoT/Aksesuar Global Başkanı Daniel Seung Lee, LinkedIn üzerinden yaptığı paylaşımda, yeni sağlık ve wellness odaklı giyilebilir ürünün yılın ikinci yarısında piyasaya sürüleceğini belirtti. Bahsedilen cihazın Galaxy Ring olduğu anlaşılıyor.

Samsung Galaxy Ring’in çıkış tarihi netleşti

Samsung yöneticisinin açıklaması, daha önce bir tüketici teknolojisi analisti tarafından öne sürülen zaman çizelgesiyle uyumlu. Güney Koreli marka, her yıl iki Galaxy Unpacked etkinliği düzenliyor ve ikincisi genellikle Ağustos ayında yapılıyor. Ancak geçen yıl ilk kez Temmuz sonunda erken bir tarihte gerçekleştirildi. Bu nedenle, bu yıl Samsung’un planları merak konusu. Etkinlik genellikle yeni nesil Galaxy Z katlanabilir telefonları, tabletleri ve saatleri odak noktasına alıyor. Dolayısıyla, Galaxy Ring’in bu etkinlikte piyasaya sürülmesi şaşırtıcı olmuyor.

Son zamanlarda Samsung Galaxy Ring, Good Lock uygulamasında görüldü. Bu da akıllı yüzüğün geliştirme aşamasında olduğunu gösteriyor. Giyilebilir cihazın 13’e kadar farklı boyutlarda sunulacağı ve son derece hafif olacağı söyleniyor. Ayrıca üç farklı kaplama seçeneği ile sunulacak. Öte yandan, tanıtım videosu Galaxy Ring’de kalp ritmi monitörü, Samsung Health desteği ve pogo pinlerinin bulunduğunu doğruladı.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/donanim/samsung-galaxy-ringin-cikis-tarihi-netlesti-65c483aae294a1d963083843
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli