user
e
sv

Samsung Galaxy Fit 3 özellikleri belli oldu!

105 okunma — 01 Şubat 2024 14:05
Samsung'un merakla beklenen yeni akıllı bilekliği Galaxy Fit 3 modelinin özellikleri ve tasarımı belli oldu. İşte detaylar...

Samsung’un bu yıl çıkacak yeni cihazları tek tek belli olmaya başladı. Uzun süredir söylentiler ile karşımıza çıkan Galaxy Fit 3 sonunda ortaya çıktı. Samsung’un giyilebilir teknoloji ürünlerinden önemli tasarımlarından biri olarak gösterilen akıllı bilekliğin özellikleri ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

Samsung Galaxy Fit 3’ün özellikleri ve tasarımı

Samsung, uzun bir aradan sonra Galaxy Fit serisinin yeni üyesi olan Galaxy Fit 3’ü tanıtmaya hazırlanıyor. Galaxy Fit 2’nin ardından gelen bu model, öne çıkan özellikleri ile dikkat çekiyor. Akılı bilekliğin bu yılın başında tanıtılması bekleniliyordu. Unpacked etkinliğinde tanıtılmayan cihazın sızdırılan görsellerinde ürünün çıkış tarihinin yaklaştığını gösteriyor.

Samsung Galaxy Fit 3

2020 yılında tanıtılan Galaxy Fit 2 ile karşılaştırdığımızda, Galaxy Fit 3 bir akıllı bileklikten çok akıllı saat gibi duruyor. Önceki modelden 12.3 mm daha büyük olan model 40 mm ekran ile daha zarif görünüyor. Ayrıca sızdırılan görsellerde cihazın gövdesi alüminyum ile kaplı olduğu gözüküyor. Yeni Galaxy Fit 3’ün önceki modelde olmayan düşme tespiti ve ışık sensörü gibi özelikler de mevcut.

Galaxy Fit 3’ün sağ çerçevesinde fiziksel bir düğme ve mikrofona yer veriliyor. Ayrıca bantları değiştirirken zorlanmamak için hızlı bir çıkarma mekanizması bulunuyor. Sensör bölümünde ise, kalp atış hızı, uyku takibi ve adım sayacı gibi gelişmiş sağlık ve fitness özellikleri de bulunuyor.

Galaxy Fit 3 batarya ömrü ve kapasitesi

Galaxy Fit 3’ün en dikkat çekici özeliklerinden biri batarya tarafında yapılan büyük değişim. Bileklik, 200 mAh kapasiteli bir batarya ve 13 gün pil ömrü olacak. Ayrıca cihaz 5W şarj desteğine sahip. Galaxy Fit 3, kullanıcıların zevklerine hitap edecek gri, pembe altın ve gümüş renk seçenekleriyle satışa çıkması bekleniliyor.

Samsung Galaxy Fit 3

Akılı bilekliğin üzerinden arama ve bildirim kontrolü yapmak da mümkün oluyor. Ayrıca cihaz ile birlikte bir mobil uygulama da geliyor. Kadran ekranı kısmı da özelleştirilebiliyor. Galaxy Fit 3 18,5 gram ağırlığında olacak.

Samsung Galaxy Fit 3 özellikleri

Özellik Değer
Ekran 1,61 inç
Ağırlık 18,5 gram
Kasa Alüminyum
Renk seçenekleri Gri, gümüş, pembe altın
Sensörler Kalp atış hızı, uyku takibi, adım sayacı
Pil 200 mAh, 13 gün
Şarj 5W hızlı şarj
Kaynak : https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-fit3-ozellikleri-belli-oldu
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli