user
e
sv

OnePlus yeni kulaklık modelinin tanıtım tarihini doğruladı

228 okunma — 15 Ağustos 2023 19:13
Her ne kadar tamamen kablosuz kulaklıklar son zamanlarda sektörü ele geçirmiş olsalar da, yine de boyundan kablolu kulaklıkların modasının henüz tamamen geçmediğini söyleyebiliriz.

OnePlus, Hindistan pazarına yeni bir ürünle adım attı: OnePlus Bullets Wireless Z2 ANC kulak içi kulaklıklar. Bu kulaklıklar, kablosuz kulaklıklar yerine boyun bandı tarzını tercih eden ve etkili aktif gürültü engelleme özellikleri arayanlar için idealdir. Ürün, 17 Ağustos’ta saat 12:00’de satışa sunulacak. Bu kulaklıkları Amazon Hindistan ve OnePlus’ın resmi web sitesinden satın alabilirsiniz.

OnePlus Bullets Wireless Z2 ANC kulaklıklar, 45 dB’ye kadar olan dış sesleri etkili bir şekilde azaltabilen Hibrid Gürültü Engelleme özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu özellik, gürültülü ortamlarda bile net aramalar yapabilmeniz için 3 mikrofonlu bir yapıyla desteklenir. AI Arama Gürültü Engelleme özelliği sayesinde çağrılar daha net gerçekleştiriliyor.

OnePlus yeni kulaklık modelinin tanıtım tarihini doğruladı

Bu kulaklıkların belki de en dikkat çekici yönlerinden biri, tam 28 saatlik pil ömrüne sahip olmalarıdır. Hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 10 dakika şarjla, kulaklık yaklaşık 20 saat kullanılabilir. Ses deneyimi de hayran bırakıyor. 12.4 nm Dinamik Sürücülerle donatılan bu kulaklıklar, zengin ses kalitesi ve güçlü bas sunuyor. Spor yaparken de yanınızda olmaları için tasarlandı. IP55 su ve ter direnci, farklı antrenmanlarınızda da rahatça kullanabilmenizi sağlıyor.

OnePlus cihaz kullanıcıları için ayrıca, cihazlarınıza hızla bağlanabilmeniz için Google Fast Pair2 özelliği ile de donatılmıştır. Bu, kulaklığın cihazınızla sorunsuz bir şekilde bağlanmasını sağlar.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/donanim/oneplus-yeni-kulaklik-modelinin-tanitim-tarihini-dogruladi-64da8f89707ae544d92b7d70
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli