user
e
sv

Google’a göre iOS’tan Android’e geçmek için 4 neden

270 okunma — 12 Ağustos 2023 19:29
Google, iPhone kullanıcılarını Android platformuna çekmek adına Android'in öne çıkan özelliklerini sıraladı. İşte Google'a göre iPhone'dan Android'e geçmek için 4 sebep.

Mobil teknolojideki hızlı gelişmeler, kullanıcıların tercihlerini değiştirmelerine neden oluyor.

Günümüzde, iOS’tan Android’e geçiş yapma kararı veren pek çok kullanıcı, bu değişikliği etkileyen çeşitli nedenlere dikkat ediyor.

Google, yaptığı paylaşım ile iPhone’dan Android’e geçişin ne kadar basit ve sorunsuz bir süreç olduğunu kullanıcılara gösterdi.

“Android’de Google ile her şey yolunda” sloganı içeren paylaşımlar, Android’in 4 özelliğine odaklanıyor.

Google’a göre iOS’tan Android’e geçmek için 4 neden

Gizlilik ve güvenlik: Cihazınızda yüklü uygulamaları kötü amaçlı yazılımlara karşı tarayan Play Protect’in “proaktif koruma” sağladığı söyleniyor. Tehdide bağlı olarak zararlı uygulamaları kaldırmanız isteniyor veya otomatik olarak kaldırılıyor.

Emoji ile tepki ve mesajlaşma: Google Mesajlar’ın bir parçası olan bu özellik, “Android’e geçerseniz mesajlaşmanın eskisi kadar eğlenceli olmayacağından endişe duyanlar” için geliştirildi. SMS/RCS mesajlarına emojiler ile yanıt verilebiliyor. Google, kendi işletim sisteminde iMessage’ın olmadığına da özellikle belirtiyor.

Kolay dosya aktarma: Google, verilerinizi Android’e aktardığınızda, fotoğraflarınızın, dosyalarınızın, kişilerinizin ve uygulamalarınızın bir kopyasını oluşturur; bu, eski iPhone’unuzda her şeyin güvende olduğu anlamına gelir. Google, geçen yıl yeni bir Android’e geçiş uygulaması yayınlamıştı.

Cihaz uyumluluğu: Android telefonlar en sevdiğiniz hoparlörlere, kulaklıklara, akıllı ev cihazlarına ve daha fazlasına bağlanır. HomePod’lar dışında çoğu akıllı ev ve eğlence cihazı, hem Android hem de iOS ile birlikte çalışıyor.

Sonuç olarak, iOS’tan Android’e geçiş yapmak bir dizi farklı faktörü içerir ve kullanıcıların kişisel tercihlerine, ihtiyaçlarına ve bütçelerine bağlı olarak değişebilir.

Her iki mobil platform da benzersiz avantajlar sunsa da, Android’in esnekliği, çeşitliliği ve kişiselleştirme seçenekleri birçok kullanıcının dikkatini çekmeye devam ediyor.

Kaynak : https://www.ensonhaber.com/teknoloji/googlea-gore-iostan-androide-gecmek-icin-4-neden
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli