user
e
sv

Samsung Galaxy Tab S9 FE serisi yeni sızıntılarla gündemde

222 okunma — 06 Ağustos 2023 17:36
Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen Galaxy Tab S9 FE modelleri yeni sızıntılarla bir kez daha gündeme geldi.

Geçen hafta Samsung, Unpacked Etkinliği’nde Galaxy Tab S9 serisini tanıttı. Seri; standart, plus ve ultra olmak üzere üç farklı modeli içeriyordu. Ancak, bu tanıtımdan kısa bir süre sonra, Samsung‘un Galaxy Tab S9 serisine iki yeni model daha eklemeyi planladığına dair söylentiler gündeme geldi. Bu söylentilere göre, Samsung yeni modelleri Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ olarak adlandıracak. Bu iddialar son bir gelişme ile daha da güçlendi ve iki tabletin yakında piyasaya sürüleceğine dair beklentiler arttı.

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ model tabletlerin isimleri, şirketin resmi web sitesinde yer alan bir sayfada ortaya çıktı. Bu sayfa, Bixby adlı sesli asistanın uyumlu olduğu cihazları listeliyor ve burada Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ isimleri de yer alıyor. Ancak, Samsung bu tabletlerin varlığını henüz resmi olarak doğrulamadı.

Samsung Galaxy Tab S9 FE serisi yeni sızıntılarla gündemde

Buna rağmen, Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ birkaç sızıntı görüntüde belirledi. Bu sızıntılar arasında FE+ modeli, FCC ve Geekbench benchmarking platformlarında da gözüktü. Sızan CAD tabanlı görseller, Tab S9 FE ve S9 FE+’nın tasarımlarını gösterdi. Bu tasarımlara göre, tabletlerin kamerasının altında düşey bir çizgi bulunuyor ki bu da S-Pen desteği olduğuna işaret ediyor. Standart FE modeli tek bir kamera sensörüne sahipken, plus modelinin çift kamera ile donatılması bekleniyor. Her iki tabletin de Exynos 1380 işlemci, 8GB RAM ve 128GB dahili hafıza ile geleceği iddia ediliyor. FCC belgelendirme sürecinden alınan bilgilere göre ise, Galaxy Tab S9 FE+ modelinin 45W hızlı şarjı destekleyeceği öngörülüyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/samsung-galaxy-tab-s9-fe-serisi-yeni-sizintilarla-gundemde-64ceb5092b71960b55318e28
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli