user
e
sv

İşte karşınızda bütçe dostu Redmi tablet modeli

169 okunma — 05 Ağustos 2023 10:41
Redmi tarafından geliştirilen ve bugüne kadar Redmi Pad 2 adıyla anılan cihazın, bütçe dostu tablet modeli olarak geliştirilen Redmi Pad SE olduğu anlaşıldı.

Redmi’nin uzun süre konuşulan yeni tablet modeli Redmi Pad 2’nin adı, bir dizi sertifikasyon ve diğer bilgi kaynaklarına dayanarak Redmi Pad SE olarak güncellendi. Bu ad değişikliği, yeni Redmi tabletin orijinal Redmi Pad’e göre bazı özelliklerinin düşürüldüğü düşünüldüğünde mantıklı görünüyor.

Gün içinde Xiaomiui, Kimovil’in web sitesinde yaklaşan Redmi Pad SE’nin renderlarını yayınladığını bildirdi. Ürün listesi, cihazın özelliklerini de içeriyor. Bu özellikler, çok konuşulan Redmi Pad 2 ile aynı. Xiaomiui, Redmi Pad SE’nin MIUI derlemelerini bile belirlemiş durumda.

İşte karşınızda bütçe dostu Redmi tablet modeli

MIUI kod tabanına göre, bu tabletin kod adı ‘Xun’. Şu anda bu cihaz için iki bölgesel MIUI derlemesi mevcut: ‘Global’ ve ‘EEA’. Bu durum, ürünün Avrupa ve seçili uluslararası pazarlarda piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Yeniden isimlendirilen Redmi Pad 2, yani Redmi Pad SE, Qualcomm Snapdragon 680 yonga seti ve LPDDR4x RAM ile desteklenecek. Cihaz, 2K çözünürlük ve 90Hz yenileme hızına sahip 10.x inç LCD ekrana sahip olacak.

Dolby Atmos destekli dört hoparlör cihazın donanımını oluşturacak. Arka ve ön tarafta 8MP’lik iki kamera bulunacak. Cihaz, Android 13 tabanlı MIUI 14 işletim sistemi ile kutudan çıkacak. Son olarak, 22.5W şarj desteğine sahip 8.000mAh kapasiteli bir batarya ile donatılmış olacak.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/iste-karsinizda-butce-dostu-redmi-tablet-modeli-64cd4cfd8a04057af62d15be
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli