user
e
sv

Xiaomi’nin dev ekranlı tabletinden yeni haberler var

128 okunma — 03 Ağustos 2023 08:43
Çinli teknoloji devi Xiaomi tarafından geliştirilen yeni devasa ekranlı tablet modeli hakkında önemli bilgiler gelmeye devam ediyor.

Tablet pazarında Vivo ve Huawei gibi rakiplerinden sıyrılmak isteyen Xiaomi, üçüncü tablet modeli olan Xiaomi Pad 6 Max üzerinde çalışıyor. Bluetooth SIG ve 3C sertifikasyon sitelerinde izleri bulunan bu yeni tablet hakkında henüz çok fazla bilgi yok. Ancak, 67W şarj desteği sunacağı belirtiliyor ve bir duyumcu, cihazın, sadece büyük bir Xiaomi Pad 6 Pro versiyonu olacağını öne sürüyor. Bu model, şu anda sadece Çin’de ve Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine sahip olarak satılıyor.

Duyumcu, Xiaomi Pad 6 Max’ın aslında büyük bir ekranlı Xiaomi Pad 6 Pro olduğunu belirtiyor. Arka kamera modülünün Pad 6 serisiyle aynı olduğu ve teknik özelliklerin Pad 6 Pro ile aynı olduğu söyleniyor. Tek fark, Max modelinin 14 inçlik ekran sunması. Pad 6 Pro‘nun ekranı ise 11 inç.

Xiaomi’nin dev ekranlı tabletinden yeni haberler var

Büyük bir tablet arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. Ancak, bu modelin Çin dışına çıkıp çıkmayacağı belirsiz. Şu anda yalnızca Xiaomi Pad 6, küresel pazarda satın alınabiliyor. Pad 6 Pro ise sadece Çin pazarına açık.

Xiaomi Pad 6 Max‘ın Pad 6 Pro ile aynı özelliklere sahip olacağı düşünülürse, cihazın Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti tarafından destekleneceğini tahmin edebiliriz. Bu yonga seti, 12 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 512 GB’a kadar dahili depolama ile eşleştirilebilir. Ayrıca, 2.8K çözünürlük ve 144Hz yenileme hızı sunan bir LCD panel de olabilir.

Pro model 8.600mAh pil ve 67W şarj desteği sunuyor. Ancak, Xiaomi Pad 6 Max‘ın daha büyük olduğu için daha büyük bir pil sunabileceğini düşünebiliriz.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/xiaominin-dev-ekranli-tabletinden-yeni-haberler-var-64c9819c56269752c26121c4
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli