user
e
sv

Android 14 Beta 2.1 yayınlandı: Telefonunuz sorunsuz hale gelecek!

236 okunma — 26 Mayıs 2023 15:58
Google, Android 14 Beta 2.1 güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme, Pixel telefonlardaki sorunları çözüyor.

Android 14, gün geçtikçe Google Pixel telefonlar için kullanıma hazır hale geliyor. Beta güncelleme programına katılan Pixel sahipleri, telefonlarına sık sık yeni güncellemeler, özellikler ve hata düzeltmeleri geldiğini ifade ediyor. Son olarak ise Android 14 Beta 2.1 güncellemesi geldi. Bu güncelleme ise bildirilen pek çok sorunu düzeltiyor.

Android 14 Beta 2.1 güncellemesi tüm sorunları çözüyor

Android 14’ün ilk beta sürümü birçok hatayla doluydu. Bundan dolayı da Google, sorunları düzeltmek için Beta 1.1’i hızlı bir şekilde sundu. Ancak bu güncelleme de sorunları çözmek için yeterli olmadı. Sonrasında Google I/O 2023 etkinliği sırasında Andoid 14 Beta 2 ile sorunları bazıları çözüme kavuştu.

Android 14 Beta 2.1 yayınlandı Cihazlardaki sorunsuz hale gelecek!

Son güncellemenin üzerinden iki hafta geçtikten sonra Google, Android 14 Beta 2.1 güncellemesini piyasaya sürdü. Bu güncelleme yeni özellikler getirmesinden çok söz konusu hataları gidermekten bahsediyor.

Ayrıca güncelleme, cihaz kurulumu hakkında sorun yaşadığını bildiren Pixel sahipleri için önemli olan bir hata düzeltmesi de içeriyor. Android 14 Beta 2.1 güncellemesi UPB2.230407.019 yapı numarasıyla yer alıyor.

Bununla birlikte güncellemeye Android Güvenlik Düzeltme Eki Seviyesi eşlik ediyor. Yeni Android Beta güncellemesi, gerçek pil seviyesi yerine pil yüzdesini yüzde 0 olarak gösteren hatayı düzeltiyor. Ayrıca cihazın hoparlörlerinden bazı sorunlara neden olan hatayı ortadan kaldırıyor.

Android 14 Beta 2.1 yayınlandı Cihazlardaki sorunsuz hale gelecek!

Tüm bunların yanı sıra uygulama kilitlenmelerini, donma sorunlarını ve Google Fotoğraflar uygulama kilitlenmeleri gibi sorunları çözüyor. Söz konusu sorunların dışında pek çok hatayı düzeltmesine sahip. Android 14 Beta güncellemesini almak için Pixel telefonunuzun beta sürümünde olması durumunda Ayarlar>Sistem>Sistem güncellemesi aşamalarını gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak : https://shiftdelete.net/android-14-beta-2-1-yayinlandi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli