user
e
sv

Yeni Motorola Razr kapak ekranı ile çığır açacak!

178 okunma — 21 Mayıs 2023 11:54
Yeni Motorola Razr küçük kapak ekranı tüm uygulamaları çalıştırabilecek ve hatta klavye desteğine de sahip olacak.

Katlanabilir ekranlı telefon pazarı her geçen gün genişliyor. Bu konuda önemli markalardan bir tanesi de Motorola. İkonik kapaklı Razr modelini günümüzee uyarlayarak katlanabilir ekranlı telefon pazarına giriş yapan şirket şimdi ise yeni modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Motorola Razr, kapak ekranı ile Galaxy Flip’i kıskandıracak

Şimdiye kadar yeni Motorola Razr modeli ile ilgili birçok bilgi ortaya çıkmış durumda. Yaz aylarında tanıtılması beklenen katlanabilir ekranlı telefon görünüşe göre tasarım ve performansın yanı sıra kullanışlılık anlamında da iddialı olacak.

Son gelen bilgilere göre cihazın dışındaki küçük kapak ekranı tüm uygulamaları çalıştırabilecek ve hatta klavye desteğine de sahip olacak. Böylece kullanıcılar, telefonlarının kapağını açmadan uygulamaları rahatlıkla kullanabilecekler.

Son sızıntılarda telefonun kapak ekranında tam ekran çalışan uygulamaları, oyunları ve klavyeyi görebiliyoruz. Evleak isimli Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan görseller tam ekran çalışan bir navigasyon ve TikTok uygulamsını gözler önüne seriyor.

Diğer yandan Motorola Razr 40 Ultra, gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciden alacak. Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcide 3.19 GHz hızında Cortex-X2, 2.75 GHz hızında çalışan üç adet Cortex-A710 ve 1.80 GHz hızında çalışan dört tane Cortex- A510 çekirdek bulunuyor. 4nm teknolojisiyle üretilen işlemcinin grafik arabiriminde ise Adreno 730 mevcut.

Ekran tarafında ise bizleri FullHD Plus çözünürlüklüğe sahip 6.7 inç ekran karşılayacak. 120Hz tazeleme oranına sahip olacağı belirtilen Razr 40 Ultra modeli, AMOLED panel ile tanıtılacak. Cihazda 3.5 inç boyuta ve AMOLED panele sahip dış ekrana yer verilecek.

Kaynak : https://shiftdelete.net/yeni-motorola-razr-kapak-ekrani-ile-cigir-acacak
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli