user
e
sv

Huawei Band 8 efsane özelliklerle geliyor

196 okunma — 19 Nisan 2023 01:05
Giyilebilir teknoloji sektörüne önem veren şirketlerden birisi olan Huawei, Band 8 modelini piyasaya sürüyor. İşte cihazın özellikleri.

Çinli teknoloji devi Huawei, son zamanlarda piyasaya sürdüğü ürünlerle adından sıkça bahsettiriyor. Şirket, son olarak Huawei Band 8 akıllı bilekliği ile karşımıza çıktı. Huawei Band 8, önceki modeline göre bir takım iyileştirmeler sunuyor. Yeni bileklik, 14 gram ağırlığında ve bu ağırlık kayış olmadan ölçülmüş durumda. Cihaz önceki modelden devralınan 1.47 inç OLED ekranı kullanmaya devam ediyor.

Huawei Band 8, daha kare bir tasarıma sahip ve düz kenarları ile önceki modele göre daha modern bir görünüm kazanmış vaziyette. Ayrıca bilekliğin kayışının daha kullanışlı hale getirildiğini de söylemekte fayda var.

Huawei, Band 8’in özelliklerine de ayrıca odaklanıyor. Bileklik, Huawei’nin geliştirilmiş TruSleep 3.0 takipçisine, TruSeen 5.0 kalp atış hızı takipçisine ve diğer vücut fonksiyonlarını takip etmeye yarayan TruSport özelliğine sahip. Bileklik ayrıca 100 farklı aktiviteyi tanıyabilen bir özelliği de kullanıcılarına sunuyor.

Huawei Band 8 efsane özelliklerle geliyor

Huawei Band 8, yazılım konusunda da bir takım iyileştirmeler ile birlikte geliyor. Kullanıcılar, binlerce farklı seçeneği olan kişiselleştirilmiş bir saat yüzü seçebilirler. Bazı saat temaları “always-on display” (her zaman açık ekran) modunu da destekliyor.

Huawei Band 8‘in fiyatı, NFC olmayan Yeşil, Siyah ve Pembe seçenekleri için 269 Yuan iken, NFC ile birlikte 309 Yuan oluyor. NFC olmayan Kumaş kayışlı Siyah/Turuncu versiyonu ise 279 Yuan’a mal olurken, NFC ile birlikte 319 Yuan’a satılıyor. Cihazın ön satışları bugün başlamış olmasına karşın asıl sevkiyatlar, 26 Nisan’dan sonra başlayacak. Özel Turuncu versiyon ise 31 Mayıs’ta piyasaya çıkacak.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/akilli-saat/huawei-band-8-efsane-ozelliklerle-geliyor-643db599c4062b267a0c4e5f
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli