user
e
sv

Xiaomi Pad 6 serisinin özellikleri netleşiyor! Canavarlar yolda

150 okunma — 16 Nisan 2023 00:06
Tablet sektöründe de oldukça aktif olan Xiaomi yakında Pad 6 serisini tanıtacak. Bu tanıtımdan önce serinin sunacağı özellikler netleşmeye başladı. Detaylara birlikte bakalım.

Xiaomi markasının tablet dünyasındaki aktif rolü oldukça biliniyor. Uygun fiyatlı modellerden üst düzey tabletlere kadar farklı modeller geliştiren marka şu anda yeni bir serisi üzerinde çalışıyor ki bu çalışmaların bittiğini söyleyebiliriz. Xiaomi Pad 6 ismiyle gelmesi beklenen yeni üst düzey tablet serisinin özellikleri de netleşmiş oldu. Çok yakında tanıtılacak serinin detaylarına bakalım.

Xiaomi Pad 6 serisi gücü ile parlayacak

Markanın paylaştığı son görsellerde Xiaomi Pad 6 serisine ait yeni detaylar ortaya çıktı. Seri, standart Xiaomi Pad 6 ve bir üst düzey model olan Xiaomi Pad 6 Pro modelini içerecek.

Görsellerde standart Pad 6 modelinin Qualcomm’un Snapdragon 870 yonga setinden güç alacağı yer alıyor. Üst düzey Pad 6 Pro modeli ise Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacak.

Xiaomi Pad 6
Xiaomi Pad 6 serisine ait resmi tanıtım görselleri. (Xiaomi)

Ekran açısından her iki tablet de 11 inç büyüklüğünde 144Hz yenileme hızı destekleyen 2.8K çözünürlükte 309 inç başına piksel yoğunluğuna (PPI) sahip olan paneller ile gelecek.

Son olarak ise tabletlerin 8,600mAh kapasiteli pilden güç alacağı söyleniyor. 67W hızlı şarj desteği de destekler arasında yer alacak.

Xiaomi, Pad 6 serisinin 18Nisan tarihinde tanıtacağını onaylamıştı. O gün geldiğinde tablete dair yeni detaylar ortaya çıkacaktır. Detaylar için takipte kalın.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/donanim/xiaomi-pad-6-serisinin-ozellikleri-netlesiyor-canavarlar-yolda-6439a5cfdfb72b4182047934
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli