user
e
sv

Facebook Messenger için çok önemli bir özellik hayata geçirildi

160 okunma — 06 Nisan 2023 00:25
Facebook, Messenger'daki görüntülü arama özelliğine çok oyunculu oyunlar eklediğini duyurdu. Bu işlev şu anda mevcut olan 14 oyunda ganimetlerinizi kapışırken aynı anda arkadaşlarınız ve ailenizle sohbet etmenize olanak tanıyacak.

Görüntülü görüşme oyun özelliği iOS, Android ve web için Messenger’da özel kurulum gerektirmeden kullanılabilir. Lansmanda sergilenen 14 oyun, Words With Friends ve Mini Golf FRVR gibi eski favorileri ve Card Wars ve Exploding Kittens gibi daha yeni oyunları içeriyor. Her oyun en az iki kişi tarafından oynanacak şekilde tasarlanmış ancak her başlık farklı maksimum oyuncu sayılarına sahip.

Her oyun net bir şekilde sınırlandırılmış liderlik tabloları ve Messenger deneyiminden yararlanan bir kullanıcı arabirimi ile hizmet için optimize edilmiş.

Facebook Messenger için çok önemli bir özellik hayata geçirildi

Tek yapmanız gereken Messenger’da bir görüntülü arama başlatmak, grup modu düğmesi ile birlikte “Oynat” simgesine dokunmak ve ardından mevcut oyunlar kitaplığına bir göz atmak. Şirket, son birkaç yıldır Messenger özellikli oyunlar üzerinde deneyler yapıyordu ve bugüne kadar da bir sorun bildirilmesi, bu nedenle bu yeni modun kalıcı olması bekleniyor.

Lansman dizisi şimdilik 14 oyunla biraz zayıf, ancak Facebook Gaming, bu yıl daha sonra ufukta daha fazla ücretsiz oyun olduğunu söylüyor. Bu amaçla şirket, ilgili geliştiricileri platforma nasıl oyun ekleyeceğine ilişkin ayrıntılar için İş Ortağı Yöneticileriyle iletişime geçmeye çağırıyor.

Bu haber, Meta’nın bağımsız Facebook Gaming uygulamasını kapatmasından sadece aylar sonra geldi.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/oyun/facebook-messenger-icin-cok-onemli-bir-ozellik-hayata-gecirildi-642d55fc67328e4a971cddea
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli