user
e
sv

Remnant 2 için yeni fragman yayınlandı! Kasvetli dünyaya bir bakış

195 okunma — 06 Nisan 2023 00:22
Uzun süredir tanıtılması beklenen Remnant 2 oyunu için yeni bir fragman daha geldi. İşte detaylar.

Remnant 2, ilk defa The Game Awards 2022 etkinliğinde tanıtılmıştı. Sürpriz bir şekilde duyurulan oyun, endüstride büyük ilgi toplamıştı. Dark Souls oyununun silahlı versiyonu olarak bilinen Remnant serisinin ikinci oyunu için yeni fragman da geldi. Detaylara birlikte göz atalım.

Remnant 2 yeni fragmanı Yaesha dünyasını gözler önüne seriyor

Remnant 2‘de oyuncular, korkunç dünyalarda yaratıklar ve ruhlar ile mücadele edecek. Kötü bir gücün gerçekliği yok etmesini engellemek için büyük savaşlar verecek olan karakterimiz bu dünyanın bilinmeyen yönlerini keşfedecek.

Remnant 2
Remnant 2 duyuru fragmanı görseli. (Gearbox Publishing)

İnsanlığı yok olmaktan kurtarma konusunu ele alan Remnant 2 oyunu, oldukça yüksek tempolu bir savaş deneyimi sunacak. Bildirilenlere göre oyunun atmosferi, müziği ve dahası engin bir deneyimi beraberinde getirecek.

Şimdi ise oyuna dair yeni bir fragman geldi. Oyunun yayımcısı Gearbox Publishing ve geliştiricisi Gunfire Games, oyunun Yaesha dünyasını gözler önüne seriyor. Kasvetli, karanlık ve değişik bir atmosfere sahip olan dünyaya bu yeni fragman ile bir bakış atabiliyoruz.

Geliştirici, Remnant 2‘nin yeni  fragmanını yayınlarken şu ifadelerde bulundu:

“Yaesha vatandaşları, Kök’ün amansız güçlerine karşı savaşarak dalgayı durdurmaya çalıştı, ancak bunun beyhude bir çaba olduğu ortaya çıktı. Bir zamanlar büyük olan Pan uygarlığının aşırı büyümüş harabelerinde geriye ne kaldığını görün,”

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/oyun/remnant-2-icin-yeni-fragman-yayinlandi-kasvetli-dunyaya-bir-bakis-642d999b61ae521b68491fe2
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli