user
e
sv

Akıllı saat dünyasında çıta yükseliyor: Huawei Watch Ultimate tanıtıldı!

135 okunma — 23 Mart 2023 14:49
Huawei, akıllı saat alanındaki iddasını sürdürüyor. Şirket, üst düzey donanımlı Huawei Watch Ultimate modelini tanıttı.

ABD ambargosuna rağmen akıllı saat pazarının en önemli isimlerinden birisi unvanını koruyan Huawei, bugün düzenlediği etkinlikle yeni ürünlerini tanıttı. Etkinlikte dikkatleri ise amiral gemisi akıllı saat çekti. Güçlü donanımıyla Huawei Watch Ultimate sahne aldı.

Huawei Watch Ultimate, 24 saat boyunca 100 metre su altında kalabilir

Huawei, profesyonel dalgıçların da tercihi olabilecek bir ürünle geldi. Huawei Watch Ultimate, ISO 22810 su geçirmezlik ve EN13319 dalış ekipmanı sertifikalı olarak sahne aldı. Bu donanımı, modeli 100 metreye kadar su altında 24 saat dayanıklı kılıyor. Ayrıca zirkonyum bazlı alaşım yapısı ürünü, deniz tuzuna karşı dayanıklı kılıyor.

Huawei Watch Ultimate

1,5” LTPO AMOLED dairesel ekran ile sahne alan Huawei modeli, 530mAh batarya ile sahne alıyor. Huawei, dolu bir batarya ile 14 güne kadar kullanım olabileceğini söylerken aktif kullanımda ise şarjının 8 güne kadar bitmeyeceğini belirtiyor. Cihaz, 60 dakikada tam dolum sağlayan Qi kablosuz şarj cihazıyla birlikte geliyor.

Uzunca bir süredir iddialarla ve sızıntılarla gündemden düşmeyen Huawei Mate X3 modeli tanıtıldı. İşte ayrıntılar!

Ayrıca kalp atış hızı, kan oksijeni ve EKG ölçümleri gibi sağlık ve fitness özellikleri de mevcut. Öyle ki gelişmiş CE MDR sertifikalı EKG analizi, tüm gün kalp atış hızı izleme, tüm gün SpO2 izleme ve stres izleme gibi Huawei Watch GT3 serisinde bulunan tüm özellikler bu modelde de yer alıyor. Ek olarak kullanıcının sağlığını ve uykusunu izlemek için Huawei’nin TruSeen 5.0+ ve TruSleep 3.0 teknolojilerini barındırıyor.

Huawei Watch Ultimate

Huawei modelinin en ilgi çekici özelliklerinden birisi de Keşif Modu oldu. Mod, doğa gezisi sevenlerin ilgisini çekecek türden. Keşif Modu, Çift Frekanslı Beş Sistemli GNSS konumlandırmasını kullanarak yolculuğunuzun haritasını çıkarmaya olanak sağlıyor. Modda  “Güvenle Geri Dön” gibi özellikler yer alıyor. Cihaz, Çin’de 710 eurodan başlayan fiyatlarla listelendi. Küresel pazar için fiyatlandırma ise henüz belli değil.

Kaynak : https://shiftdelete.net/akilli-saat-dunyasinda-cita-yukseliyor-huawei-watch-ultimate-tanitildi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli