user
e
sv

WhatsApp’tan grup yöneticilerinin yetkisini artıracak özellik!

143 okunma — 23 Mart 2023 14:46
Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, grup sohbetlerinde deneyimi artırmak için yeni özellikler sunuyor. İşte o özellikler

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, her geçen gün daha fazla özellik almaya devam ediyor. Son olarak da geçtiğimiz gün şirket, grup sohbeti deneyimini artırmak için yeni bir özelliği duyurdu. Gelen güncellemeyle birlikte WhatsApp grup yöneticileri bir gruba kimlerin katılacağına karar verecek. İşte detaylar!

WhatsApp grup yöneticileri sohbete kimi katılacağına kontrol edecek

Geçtiğimiz gün WhatsApp, grup sohbeti için yeni özelliklerle karşımıza çıktı. Ana şirket Meta’nın paylaştığı bir blog gönderisinde yeni WhatsApp güncellemesinin grup yöneticileri için daha fazla kontrol getirdiği ortaya çıktı.

WhatsApp'tan grup yöneticilerinin yetkisini artıracak özellik!

Güncellemeyle birlikte gelen ilk özellik, grup yöneticilerinin gruba kimlerin katılıp katılmayacağına karar vermesini içeriyor. Kısacası yöneticiler, bir davet bağlantısı olduğunda grup sohbetinde yeni bir kişiyi kabul etme ya da reddetme seçeneğine sahip olacak.

Bugün Kişisel Verileri Koruma Kurulu veya bilinen kısaltmasıyla KVKK, Meta ve WhatsApp için para cezası kararı verdi.

Yeni özellik sayesinde de WhatsApp grup yöneticileri daha fazla kontrol sağlayacak. Ayrıca kontrol özelliği, topluluk için de geçerli olacak ve herkes tarafından erişilebilir olacak. Böylece bir kullanıcı davet bağlantısına sahip olsa bile katılmadan önce yöneticini onayını beklemek zorunda kalacak.

Güncelleme sonrasında gelen bir başka özellik ise kişilerinizle ortak hangi gruplara sahip olduğunuzu görmek oluyor. Bu özellik sayesinde kişilerinizdeki bir kişiyle hangi ortak grupta olduğunuzu hatırlamanıza gerek kalmayacak.

WhatsApp'tan grup yöneticilerinin yetkisini artıracak özellik!

Ortak grup özelliği için yapmanız gereken tek şey WhatsApp arama sonuçlarında kişinin adını yazmanız olacak. Bu özellik küçük bir değişiklik gibi durmasına rağmen doğru grubu bulmanıza fazlasıyla yardımcı olacak gibi duruyor. Tüm bunların dışında şirket, yeniliklerin önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulmaya başlayacağını belirtiyor. Bunun için de uygulamayı güncellemeniz gerekiyor.

Kaynak : https://shiftdelete.net/whatsapp-grup-yoneticilerinin-yetkisini-artiracak-ozellik
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli