user
e
sv

Bu telefon, amiral gemisi sınıfındaki tüm dengeleri alt üst edebilir!

288 okunma — 16 Şubat 2023 15:00
Akıllı telefon camiası bir taraftan Galaxy S23 serisine diğer taraftan ise iPhone 14 modellerine yoğunlaşmışken, ortaya çıkan yeni bir görsel amiral gemisi sınıfına yeni bir heyecan katacak gibi görünüyor.

Akıllı telefon dünyasında her ne kadar birçok farklı marka bulunsa da bu piyasayı domine eden isimlerin Samsung ve Apple olduğunu söylemek hiç de yanlış sayılmaz. Apple zaten son 10 yıla damgasını vurmuş, uzun süredir iPhone modelleriyle piyasaya yön veren bir marka.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung ise, her fiyat ve kaliteden ürettiği akıllı telefon modelleri ile rakibi karşısında dimdik duran bir isim. Ancak tabi ki ara sıra ortaya çıkan bazı modeller, bu ikilinin hakimiyetinin de sorgulanabileceğini gösteriyor. İşte Çinli teknoloji şirketi Meizu tarafından geliştirilen ve yakın zamanda tanıtılması beklenen Meizu 20 Pro modeli de bu cihazlardan biri olabilir.

Bu telefon, amiral gemisi sınıfındaki tüm dengeleri alt üst edebilir! - Resim : 1

Bu telefon, amiral gemisi sınıfındaki tüm dengeleri alt üst edebilir!

Gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alacağı belirtilen ve bu işlemcisini de son derece güçlü farklı donanımlarla destekleyeceği düşünülen Meizu 20 Pro’nun tasarımı da ortaya çıktı. Ünlü teknoloji platformu Digital Chat Station tarafından servis edilen yeni bir görüntüde, Meizu 20 Pro’nun hem ön hem de arka tasarımı gözler önüne seriliyor.

Arka taraftan bakıldığında Samsung’un yeni amiral gemisi serisi Galaxy S23’ü anımsatan bu telefon, ön taraftan bakıldığında ise bu defa akıllara iPhone modellerini getiriyor. Ancak tasarım kadar önemli olan diğer iki konunun yani özellik ve fiyatın netleşmesi için Mart ayına kadar beklememiz gerekecek.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/bu-telefon-amiral-gemisi-sinifindaki-tum-dengeleri-alt-ust-edebilir-63eddc3589eaa05b58274f54
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli