user
e
sv

Vivo Y100’ün yeni görüntüleri servis edildi

207 okunma — 15 Şubat 2023 23:30
Bir süredir farklı türden sızıntılarla karşımıza çıkan Vivo Y100, şimdi de bizzat kanlı canlı görüntüleriyle adından bahsettiriyor.

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Vivo, bir süredir pek çok farklı akıllı telefon modeliyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu telefonların birçoğunun bütçe dostu veya fiyat performans ürünleri kategorisinden olması, Çinli şirketin yoğunluğunu ne tarafa verdiğini de açıkça gözler önüne seriyor. İşte Vivo Y100’de son zamanlarda ismini sürekli duyduğumuz bir telefon.

Yakın zamanda Google Play Konsol ve hemen sonrasında da GeekBench testinde karşımıza çıkan bu telefon, geçtiğimiz saatlerde ise kanlı canlı bir görüntüsüyle kendini hatırlattı. Yeni sızıntılara baktığımız zaman arka yüzeyde bizleri karşılayan iki farklı dairesel kamera adasını görüyoruz. Bu kamera adalarının birincisi ikili bir kamera sistemine sahipken, ikincisinde ise bir adet kamera ve bir adet de flaş görülüyor.

Vivo Y100’ün yeni görüntüleri servis edildi - Resim : 1

Vivo Y100’ün yeni görüntüleri servis edildi

Önceki sızıntılardan öğrendiğimiz kadarıyla Vivo Y100 modeli gücünü MediaTek Dimensity 900 yonga setinden alacak. Bu işlemci kümesini 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanıyla destekleyecek olan telefonun başta batarya kapasitesi ve kamera detayları olmak üzere diğer özellikleri hakkında şimdilik yeterli bilginin bulunmadığını belirtelim.

Bugüne kadar gelen sızıntılardan pembe altın ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacağı anlaşılan telefonun, başlangıç fiyatının ise 330 dolar civarında olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/vivo-y100un-yeni-goruntuleri-servis-edildi-63ec9a129bb8491a8f22541a
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli