user
e
sv

Oppo Find N2 Flip yeniden sahneye çıkıyor! Galaxy Z Flip 4 ile kıyasıya rekabet

1326 okunma — 11 Şubat 2023 18:41
Oppo Find N2 Flip küresel lansman tarihi ile gündemde. Akıllı telefon Çin dışına çıkarak Samsung'un Galaxy Z Flip 4 modeli ile büyük rekabete girecek. Detaylara bakalım.

Oppo, resmi Twitter hesabı üzerinde Find N2 Flip isimli katlanabilir akıllı telefonunun ne zaman piyasaya süreceğini açıkladı. İlk olarak Çin pazarında piyasaya sürülen akıllı telefon, bu gelişme ile anavatanı dışına çıkıyor olacak. Akıllı telefon küresel sahnede Galaxy Z Flip 4 gibi kapaklı katlanabilir modeller ile büyük rekabete girecek. Detaylara bakalım.

Oppo Find N2 Flip, 15 Şubat’ta küresel pazarlarda tanıtılacak

Oppo’nun resmi açıklamasına göre Find N2 Flip, 15 Şubat 2023 tarihinde küresel pazarlarda çıkış yapacak. Find N2 Flip, küresel arenada Samsung, Huawei ve Motorola gibi şirketler ile büyük rekabet içerisinde olacak. Ancak belirttiğimiz üzere, Galaxy Z Flip 4 ile olan rekabetin üst seviyede olacağı söyleniyor.

Oppo, Find N2 Flip ile kapaklı (flip) tarzı akıllı telefon pazarında bir referans noktası olmayı hedefliyor. Şirket, bu akıllı telefonunun beş yıllık araştırma ve geliştirmenin bir doruk noktası olduğunu belirtti.

Oppo Find N2 Flip özellikleri

OPPO Find N2 Flip’in küresel sürümünün Çin modeliyle aynı özelliklere sahip olması bekleniyor. FHD+ çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6,8 inç büyüklüğünde AMOLED ekran taşıyor. Arka panelde ise 3,26 inç büyüklüğünde ikinci bir AMOLED panel daha mevcut.

Oppo Find N2 Flip
Oppo Find N2 Flip resmi görüntüsü.

Optik tarafta Find N2 Flip, 50 Megapiksel  ana kamera ve 8 Megapiksel ultra geniş açılı lensin yanı sıra özçekimler için 32 Megapiksel ön kamerayı bünyesinde kapsıyor.

OPPO Find N2 Flip, MediaTek Dimensity 9000+ yonga setinden güç çekiyor. 16 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 512 GB dahili depolama seçenekleri sunan cihaz, 44W hızlı şarjı destekleyen 4.300mAh pile sahip. Find N2 Flip, ColorOS tabanlı Android 13 üzerinde işlem yapıyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/oppo-find-n2-flip-yeniden-sahneye-cikiyor-galaxy-z-flip-4-ile-kiyasiya-rekabet-63e756deca9f8467af4c61b7
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli