user
e
sv

Samsung ve Apple arasındaki rekabet kızışıyor

1338 okunma — 09 Şubat 2023 21:48
Galaxy S23 serisinin tanıtılmasıyla birlikte gözler bir kez daha Samsung Apple rekabetine dönerken, bu konuya ilişkin son hamle Güney Koreli teknoloji devinden geldi.

Akıllı telefon dünyasında rekabet artık ekmek kadar su kadar doğal bir şey haline geldi. Giriş seviyesi akıllı telefon modellerinden tutun da amiral gemisi cihazlara kadar her kategoride yoğun bir rekabetin varlığından bahsedebiliriz. Teknoloji dünyasının en önemli isimleri olarak kabul edilen markaların giriştiği bu yarışın en başında ise Samsung ve Apple var.

Yıllardır akıllı telefon rekabeti denildiğinde akla gelen ilk ikili olan bu isimler arasındaki rekabet şimdilerde yine ve bir kez daha en yeni cihazlar üzerinden yürütülüyor. Amerikalı teknoloji devi Apple, Eylül ayında resmi tanıtımını yaptığı iPhone 14 serisini o günden bu yana oldukça güzel bir şekilde pazarlıyor. Özellikle iPhone 14 Pro modellerinin tanıtımına öncelik veren şirket bu kapsamda birçok reklam ve kısa filmin bu telefonlarla çekilmesini sağlayarak slogan olarak “iPhone ile çekildi” sözlerine yer veriyor.

Samsung ve Apple arasındaki rekabet kızışıyor

Tabi Apple’ın bu girişimlerine Samsung’un sessiz kalması beklenemezdi. Kısa süre önce tanıtılan Galaxy S23 Ultra modelinin gücünü göstermek isteyen Güney Koreli teknoloji devi, ünlü yönetmen Ridley Scott ile anlaşarak ana kamera olarak Galaxy S23 Ultra’nın kullanıldığı “Behold” isimli bir kısa film çektirdi. Her ne kadar bu çekimlerde Galaxy S23 Ultra’ya yardımcı olarak pek çok profesyonel alet kullanılmış olsa da ana kamera görevinin Galaxy S23 Ultra tarafından üstlenilmesi başlı başına bir başarı hikayesi. Bakalım Apple, en büyük rakibinin bu hamlesine nasıl bir yanıt verecek.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/samsung-ve-apple-arasindaki-rekabet-kizisiyor-63e4f0c9c3d1fa6eb77e6061
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli