user
e
sv

Akıllı bileklik dünyasının yeni üyesi Redmi Smart Band 2 ile tanıştınız mı?

283 okunma — 03 Şubat 2023 17:41
Akıllı bileklik dünyası gün geçtikçe daha da büyüyen bir aile görünümü sergiliyor. İşte bu aileye katılan son isim Redmi Smart Band 2 hakkındaki ilk bilgiler.

Akıllı saatlerin tanıtıldığı ilk zamanları hatırlayacak olursak, bu teknolojinin son derece gereksiz olduğu ve klasik akıllı saatlerin yerini alamayacağı düşünülmüştü. Özellikle her gün şarja takılan saat düşüncesi, insanların gözünü fazlasıyla korkuttu.

Ancak hep yaşanılan şey yine tekrarlandı ve insanlar buna da alıştı. Üstelik artık klasik saatleri kullananların sayısının her geçen gün azaldığını da söyleyebiliriz. Tabi bunda kullanım süresi 2 haftayı bulan akıllı bilekliklerin payı da epey büyük.

Akıllı bileklik dünyasının yeni üyesi Redmi Smart Band 2 ile tanıştınız mı?

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü büyük dikdörtgen ekranlı akıllı bileklik modelleriyle dikkat çeken Xiaomi, bu yılda da benzer stratejisini koruyacak gibi görünüyor. Çinli şirket tarafından tanıtılan Redmi Smart Band 2’de tıpkı selefi Redmi Smart Band ve abisi Xiaomi Mi Band 7 Pro gibi büyük dikdörtgen bir tasarıma sahip. Ancak onlardan daha büyük bir ekranı bulunan cihaz karşımıza 1,47 inçlik TFT ekranla çıkıyor.

Bünyesinde bulundurduğu 210mAh’lık bataryasıyla tek şarjla 14 güne varan kullanım ömrü vadeden bileklik, bunun için sahip olduğu stres izleme, uyku takip, adım sayar, oksijen ölçer gibi sensörlerin mümkün olduğunca az kullanılmasını şart koşuyor. Eğer tüm bu sensörleri açık olarak kullanırsanız da o zamana kullanım süresinin 6 güne kadar düşeceğini belirtelim. Son olarak fiyatından da bahsedecek olursak, Xiaomi tarafından yapılan açıklamaya göre bu yeni akıllı bileklik modeli 38 dolardan satılacak.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/akilli-bileklik-dunyasinin-yeni-uyesi-redmi-smart-band-2-ile-tanistiniz-mi-63dd0b2109eed721b3204cb5
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli