user
e
sv

İddia: Xiaomi’nin 2022’de çıkaracağı telefonlar belli oldu!

992 okunma — 25 Ocak 2022 14:45
Yeni sızdırılan bir liste, Xiaomi'nin 2022 yılında çıkacağı iddia edilen telefonlarını ortaya koyuyor! işte o telefonlar!

Teknoloji ürünleri ile ilgili bilgi sızdıran Digital Chat Station, bu defa Xiaomi‘nin 2022’de çıkaracağı modellerin bir listesini yayınladı. Elbette şu an için bu listede yer alan modellerin yıl içinde piyasaya çıkacağı kesinleşmiş değil, sadece iddiadan ibaret. Gelin bu modellerin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.

İddia: Xiaomi’nin 2022’de çıkaracağı telefonlar belli oldu!

Samsung’dan sonra dünyanın en büyük telefon üreticisi olan Xiaomi‘nin, bu başarısı şaşırtıcı değil, zira şirketin global pazarda oldukça fazla telefon modeli mevcut. Redmi ve POCO alt markalarını da hesaba katarsak, bu sayı daha da artıyor.

Teknoloji ürünleri ile ilgili bilgi sızdıran Digital Chat Station, bu defa Xiaomi‘ye ait yeni bilgileri sosyal medya üzerinden paylaştı. Xiaomi’nin 2022’de piyasaya sürmeyi planladığı bazı telefonlarla ilgili ayrıntıları ortaya koyan bu sızıntının, yaklaşmakta olduğu iddia edilen telefonların tüm kod adlarını içeren bir liste biçiminde olduğu görülüyor.

Sızıntı yapan kişinin paylaştığı görselde görüldüğü gibi kod adı sayısı 12’dir. Yukarıdan aşağıya doğru gidersek, önce “munch”, “rubens”, “matisse” ve “sis” görürüz. Bunların, Xiaomi’nin Şubat ayında piyasaya sürmesi beklenen yaklaşan Redmi K50 serisi – Redmi K50, K50 Pro, K50 Pro Plus ve K50 Gaming sürümü olduğu iddia ediliyor.

Daha pahalı olan Redmi K50 modellerinin Snapdragon 8 serisi ve içinde Dimensity 8000/9000 yongaları ile gelmesi bekleniyor. Dijital sohbet istasyonu, aynı zamanda listedeki son iki modelin Snapdragon 8 Gen 1 ile de donatılmış olabileceğini belirtiyor.

Ayrıca “Thor” ve “loki” kod adlı telefonların, Xiaomi’nin kamera sistemine odaklanarak tanıtmayı planladığı premium modeller olması da mümkün. Hatta bir tanesi 200MP kamera sensörüne sahip olması muhtemel.

Devam edersek “ışık” ve “gök gürültüsü” kod adlarıyla karşılaşıyoruz. Bu ikisinin Xiaomi’nin katlanabilir serisi, yani Xiaomi Mi MIX Flip ve Xiaomi Fold 2 olduğu söyleniyor. Bununla birlikte, şirket kurtulmak istediğini açıkça belirttiği için “Mi”nin MIX Flip’te kalıp kalmayacağı belli değil.

Son olarak Digital Chat Station listesinin en altına “zizhan”, “zijin”, “taoyao” ve “opal”ın olduğu yere ulaşıyoruz. Bunlar iddiaya göre Xiaomi’nin 2022’nin ikinci yarısında piyasaya sürmesi beklenen beklenen Redmi Note 12 serisi. Bu modellerden biri de Qualcomm’dan henüz duyurulmamış olan Snapdragon yonga seti ile gelmesi beklenen modeller.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/donanim/iddia-xiaominin-2022de-cikaracagi-telefonlar-belli-oldu-61eed8b29fec6b206b1b8140
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli