user
e
sv

Fotoğraf makinası gibi lensli Sharp Aquos R6 geliyor!

1075 okunma — 09 Mayıs 2021 19:15
Telefon kameralarında bu yıl yeni bir devrim başlayacak. Sharp Aquos R6, kamerası ile fotoğraf makinelerine kafa tutacak. Bu lens çok konuşulur.

Akıllı telefon pazarında niş bir kitleye hitap eden ve rakiplerinin gerisinde kalan Sharp, bu yıl küllerinden yeninden doğacağı telefonu ile karşımıza çıkacak. Sharp Aquos R6 olarak isimlendirilecek olan bu telefon kamerası ile Huawei ve Xiaomi’ye büyük bir rakip olacak.

Fotoğraf makinası gibi lensli Sharp Aquos R6 geliyor! - Page 2
Bildiğiniz gibi Huawei kamera konusunda Leica ile anlaşmıştı. OnePlus da yeni modelinde Hasselblad ile el sıkışmıştı. Sharp da bu yıl Huawei’nin ortağı Leica ile anlaşacak ve lens konusunda yeni bir devri resmen başlatacak.
Fotoğraf makinası gibi lensli Sharp Aquos R6 geliyor! - Page 3
Sharp Aquos R6 modelinde devasal bir lens yer alacak. Bu lens o kadar büyük olacak ki telefonun neredeyse yarısını kaplayacak. Sensörün büyük olması sayesinde DSLR fotoğraf makinası ayarında fotoğraflar çekmek bu sefer gerçek olacak gibi görünüyor.
Fotoğraf makinası gibi lensli Sharp Aquos R6 geliyor! - Page 4
Yaz aylarında doğru tanıtılması beklenen Sharp Aquos R6’nın DxOMark’tan alacağı puan merakla bekleniyor. Liderliği elinde bulunduran Xiaomi Mi 11 Ultra modeli muhtemelen tahtını Sharp Aquos R6’ya bırakacak.

Fotoğraf makinası gibi lensli Sharp Aquos R6 geliyor! - Page 5
Amiral gemisi segmentinde yer alacak olan telefonda Snapdragon 888 yonga seti ve 12 GB RAM bulunacak. Ana sensörün 64 Megapiksel veya en iyi ihtimalle 108 Megapiksel olacağı söyleniyor. Muhtemelen sensör büyük olduğu için Sharp risk almak istemeyecek ve tercihini daha kaliteli olan 64 Megapiksel’den yana kullanacak.
Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/fotograf-makinasi-gibi-lensli-sharp-aquos-r6-geliyor-6097dcd96139ac4787737ac4
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli