user
e
sv

Samsung Galaxy Tab S8 serisi kapsamlı sızıntı ile detaylandırıldı!

2284 okunma — 17 Ocak 2022 14:09
Samsung Galaxy Tab S8 serisinin neredeyse tüm göze çarpan detayların sızdırılmış olduğunu söyleyebiliriz. Son olarak kapsamlı bir sızıntı ile karşımıza çıkan telefonun bilinen tüm özellikleri, WinFuture tarafından özetlendi.

Son günlerde hakkında ortaya çıkan sızıntılar sayesinde gündemden düşmeyen Samsung Galaxy Tab S8 serisi, bu defa kapsamlı bir sızıntı ile kendini gösterdi. Ortaya çıkan özellikler o kadar fazla ki, artık tanıtılmasa da olur diyebilirsiniz. Gelin bu özelliklerin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy Tab S8 serisi kapsamlı sızıntı ile detaylandırıldı!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un, yaklaşan MWC’de veya S22 serisinin yanında Galaxy Tab S8 serisini duyurmak isteyip istemediği henüz netleşmiş değil. Lâkin lansman hazırlıkları o kadar uzun süredir devam ediyor ki, neredeyse tüm göze çarpan detayların sızdırılmış olduğunu söyleyebiliriz. Son olarak kapsamlı bir sızıntı ile karşımıza çıkan telefonun bilinen tüm özellikleri, WinFuture tarafından özetlendi.

Sızdırılan bu verilere göre, Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, 14,6” Super AMOLED ekranı ile çoğu tabletten daha büyük olacak. Ekranın etrafındaki çerçeveleri oldukça ince tutulurken, çift 12 MP kamerayı (geniş ve ultra geniş) barındıracak bir çentiğe sahip olacak. Ekranın 2.960×1.848 piksel çözünürlüğe, 120 Hz yenileme hızına ve 420 nit maksimum parlaklığa sahip olacağını unutmadan belirtelim.

Galaxy Tab S8+ ise, 12,7 inçlik bir ekranla devasa değil, yalnızca büyük olacak. Burada çentik yok. Super AMOLED paneli de 120 Hz’de çalışacak ve 2.800×1.752 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Her üç modeldeki ekranlar S Pen girişini destekleyecek ve Gorilla Glass 5 korumasına sahip olacak.

Serinin en küçüğü olan Galaxy Tab S8, bu sefer bir LTPS LCD olan 11” ekran ile hala büyük bir ekrana sahip olacak. Kardeşleri gibi (ve ondan önceki Tab S7 gibi), o da 120 Hz yenileme hızı sunacak. LCD panelin ise 500 nite sahip olması ve bu sayede biraz daha parlak olması bekleniyor!

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/guncel/samsung-galaxy-tab-s8-serisi-kapsamli-sizinti-ile-detaylandirildi-61e27919449a11328b1ec7d2
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli