user
e
sv

Hepsi Bir Arada (All In One) bilgisayar modelleri

527 okunma — 02 Şubat 2023 17:58

Bilgisayar kasasının monitörün arkasına gizlendiği Hepsi Bir Arada bilgisayarlar, kullanıldığı mekanlara da estetik olarak uyum sağlıyor. İngilizce ‘All in One’ olarak ifade edilen bu ürün kategorisi, hem ofisler hem de evler için oldukça ideal. Hepsi Bir Arada bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlara oranla daha az yer kapladığı ve kablo karmaşasına neden olmadığı için tercih ediliyor.

Bilgisayarların bazılarında tümleşik ve günlük işleriniz için yeterli ekran kartı bulunurken; bazı modellerde yüksek bellekli, video kurguda bile sizi yolda bırakmayacak harici grafik kartı yer alıyor. Eğer fotoğraf işleme ve video kurgu gibi yüksek grafik işlem gücü gerektiren işler yapıyorsanız, satın alacağınız bilgisayarın grafik kartının özelliği de dikkat etmeniz gereken detaylardan biri.

Birçoğu kablosuz klavye ve fare ile gelen bu ürünlerin bir bölümünde ise kablolu kavye ve fare çıkıyor. Bu nedenle tercihiniz kablosuzdan yanaysa, satın alma kararınızı verirken bu detayı dikkatle araştırmanızı öneririm.

Eğer ofis ya da evinizde fazla yer kaplamayan, bulunduğu mekânla estetik olarak da uyum sağlayan bir bilgisayar arayışındaysanız, MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim Hepsi Bir Arada bilgisayar seçeneklerine gelin yakından bakalım:

All In One

HP Hepsi Bir Arada Bilgisayar

Masa üstünde derli toplu bir bilgisayar arayanlara tavsiye edeceğim ilk ürün, HP firmasının 6F8P0EA numaralı Hepsi Bir Arada (All In One) modeli. Intel i5 işlemciden güç alan ve 8GB RAM’e sahip olan bu bilgisayarda, veri depolama için 512GB SSD bulunuyor. 1920 x 1080 çözünürlük sunan 23.8 inç büyüklüğünde bir ekranı bulunan ürünle klavye ve fare de birlikte geliyor. Microsoft’un güncel işletim sistemi Windows 11 yüklü gelen bilgisayar, günlük işler için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

All In One

LENOVO Hepsi Bir Arada Bilgisayar

Hepsi Bir Arada bilgisayarda bir başka alternatif de LENOVO firmasının F0FW00RATX modeli. Intel i5 işlemciden güç alan bu üründe 8GB RAM ve veri depolama için 512GB SSD bulunuyor. 27 inç büyüklüğündeki IPS ekranında 1920 x 1080 çözünürlük sunan LENOVO F0FW00RATX Hepsi Bir Arada Bilgisayar, Windows 11 Home işletim sistemi yüklü geliyor. Kutusundan çıkardığınız anda hemen kullanmaya başlayacağınız şekilde klavve ve fare gibi çevre birimleriyle gelen bu bilgisayar, günlük kullanım için yeterli performansı size sunuyor.

All In One

ACER Aspire C27 Hepsi Bir Arada Bilgisayar

Intel i7 işlemciden güç alan, 8GB RAM ve veri depolama için 512GB SSD ile gelen Acer Aspire C27-1655 Hepsi Bir Arada bilgisayarda Nvidia MX330 grafik kartı mevcut. 27 inç büyüklüğündeki IPS ekranında 1920 x 1080 çözünürlük sunan bu bilgisayar, Microsoft Windows 10 Home işletim sistemi yüklü geliyor. Çerçevesiz monitörle daha geniş ve net görüntü alanı sunan Acer Aspire C27-1655 Hepsi Bir Arada bilgisayar, ekranın eğitim açısının daha fazla esneklik sunacak şekilde ayarlanabiliyor olmasıyla da dikkat çekiyor.

All In One

APPLE iMac Retina Hepsi Bir Arada Bilgisayar

Tavsiye edeceğim son Hepsi Bir Arada bilgisayar, Apple firmasının iMac modeli. Apple M1 işlemciden güç alan ve 16GB RAM’i bulunan bu üründe veri depolama için 1TB SSD bulunuyor. Apple iMac, 24 inç boyutunda Retina 4.5K ekranında 4480 x 2520 çözünürlükte görüntüler sunuyor. Üzerinde 1080p FaceTime HD kamera bulunan ürün, Touch ID özellikli Magic Keyboard ve Magic Mouse ile birlikte kutudan çıkıyor. Ürünün kutusunda güç adaptörü ve kablosu ile bir adet USB-C – Lightning kablosu da geliyor.

Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim Hepsi Bir Arada (All In One) bilgisayar modelleri bu kadar. Tabii ki daha fazla seçenek raflarda mevcut. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm Hepsi Bir Arada (All In One) bilgisayar modelleri için buradan bilgi alabilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Kaynak : https://mediatrend.mediamarkt.com.tr/all-in-one-bilgisayar/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli