user
e
sv

Call of Duty’nin yeni oyununun çıkış tarihi şimdiden netleşmeye başladı

132 okunma — 13 Şubat 2023 11:56
Oyun tarihinin en başarılı isimlerinden biri olan Call of Duty, 2023 yılını da boş geçmek istemiyor. İşte yeni oyun hakkındaki ilk bilgiler.

Call of Duty serisi, oyun dünyasının gördüğü en büyük savaş oyunu etiketli yapımlarından biri, belki de birincisi. Özellikle Battlefield’ın son zamanlardaki gerilemesinden sonra iyiden iyiye öne çıkan Call of Duty, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Call of Duty: Modern Warfare II oyunuyla birçok rekorun da sahibi olmuştu.

Özellikle satışa sunulduğu ilk 10 gün içerisinde 1 milyar dolar hasılatı geçen ve bu kategoride de kırılması zor bir rekorun sahibi olmayı başaran Call of Duty: Modern Warfare II, hala en çok satılan oyunlar listesinin ilk 10’unda yer almayı başarıyor.

Call of Duty’nin yeni oyununun çıkış tarihi şimdiden netleşmeye başladı

İşte arkasına aldığı bu rüzgarı kaybetmek istemeyen yapımcılar, yeni oyun için şimdiden kolları sıvadı. Gelen son bilgilere göre Call of Duty 2023 olarak adlandırılacak olan yeni oyun bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürülecek. Ancak oyunun başlı başına ayrı bir oyun olmayacağını söyleyenler çoğunlukta. Birçok kaynak tarafından ortaya atılan iddialara göre bu oyun, Call of Duty: Modern Warfare II evreninde geçmeye devam edecek ve farklı bir hikayeyi konu alacak.

Kimi kaynaklar ise bu iddiayı reddederken, yeni oyunun Call of Duty: Modern Warfare III ismiyle çıkacağını ve Kasım ayı itibariyle oyunseverlerin beğenisine sunulacağını savunuyor. Hangi tarafın haklı olduğunu ise zaman gösterecek.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/oyun/call-of-dutynin-yeni-oyununun-cikis-tarihi-simdiden-netlesmeye-basladi-63e94215dce6f47b066c764d
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli