user
e
sv

Huawei yeni akıllı saati için geri sayıma geçti, emsalsız bir model geliyor

81 okunma — 17 Mart 2024 12:57
Huawei'nin Watch Fit 3 olarak adlandırılabilecek yeni akıllı saati, CQC sertifikası alarak yakın zamanda tanıtılacağının sinyallerini verdi.

Huawei, geçen yıl 17 Temmuz’da “yakında tanıtılacak” ifadesiyle Watch Fit 3’ü müjdelemişti. Yakın zamanda SLO-B19 model numarası ile bir akıllı saat, CQC ürün sertifikasyonundan geçti. Bu modelin Huawei Watch Fit 3 olduğu bekleniyor. Sertifikasyon bilgilerine göre bu saat, ses depolama ve oynatma işlevlerine sahip olacak. Ayrıca Huawei, bu yeni saati şarj cihazı olmadan sunma eğilimini sürdürüyor. Huawei‘nin Watch Fit 3’ü P 70 serisinin lansman etkinliğinde tanıtması bekleniyor.

Henüz yeni saatin detayları hakkında fazla bilgi bulunmuyor. Ancak önceki model Huawei Fit 2, 336×480 çözünürlüğe ve 336PPI piksel yoğunluğuna sahip dikdörtgen bir 1.74 inç AMOLED ekran ile piyasaya sürülmüştü. Cihaz, sürekli açık ekran özelliği ve 50 metreye kadar suya dayanıklılık sunuyor. Sağlık takip özellikleri arasında kalp atış hızı sensörü, kan oksijen takibi, uyku takibi gibi özellikler bulunuyor. Bağlantı için Bluetooth 5.2 ve NFC ile donatılmıştı. Watch Fit 2, tipik kullanımda 10 gün sürecek 292mAh bataryaya sahipti ve fiyatı 799 Yuan (yaklaşık 110$) olarak belirlenmişti.

Huawei yeni akıllı saati için geri sayıma geçti, emsalsız bir model geliyor

Watch Fit 3’ün, kalp atış hızı monitörü ve SpO2 sensörü ile donatılması bekleniyor. Ayrıca, 97 farklı egzersiz modu sunması ve geleneksel uyku düzeni ile stres seviyesi takip özelliklerini barındırması öngörülüyor.

Ancak P70 serisinin lansman etkinliği, Watch Fit 3’ün tanıtılacağı etkinlik, güvenilir bir duyumcu olan Digital Chat Station tarafından raporlandığı üzere ertelendi. Yeni ürünler hakkında daha fazla bilgi geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/akilli-saat/huawei-yeni-akilli-saati-icin-geri-sayima-gecti-emsalsiz-bir-model-geliyor-65f62a56085ec6676e086607
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli