user
e
sv

Xiaomi Watch 2 tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

63 okunma — 25 Şubat 2024 22:04
Xiaomi, bugün düzenlediği etkinlikte özellikleri ve fiyatı ile dikkat çeken yeni akıllı saati Xiaomi Watch 2 modelini tanıttı.

Xiaomi bugün düzenlediği etkinlikte yeni Xiaomi 14 ve 14 Ultra modellerini tanıttı. Etkinlikte giyilebilir teknolojileri de dikkat çekmeyi başardı. Bunlar arasında Watch S3 ve Smart Band 8 Pro da vardı. Fakat en yeteneklisi Xiaomi Watch 2, ön plana çıktı. İşte Xiaomi Watch 2 özellikleri ve fiyatı…

Xiaomi Watch 2 özellikleri ve fiyatı!

Xiaomi’nin yeni akıllı saati Xiaomi Watch 2, kullanıcılarına Google Wear OS işletim sistemiyle sorunsuz bir akıllı saat deneyimi sunuyor. Bu saat, en çok kullanılan 5 uygulamayı içeriyor ve 200’den fazla üçüncü parti uygulamayı destekleyerek kullanıcıların geniş bir uygulama yelpazesine erişimini sağlıyor.

Xiaomi Watch 2 özellikleri ve fiyatı

Snapdragon W5+Gen 1 Wearable platformu ile güçlendirilen Xiaomi Watch 2, çift çekirdekli mimarisi sayesinde yüksek performans ve düşük güç tüketimini bir arada sunuyor. Bu da 495mAh bataryası ile 65 saate kadar uzun bir pil ömrü anlamına geliyor.

Xiaomi Watch 2’nin tasarımı, 1.43″ AMOLED ekran ve alüminyum alaşımlı bir orta çerçeve ile oldukça zarif duruyor. Yaklaşık 37 gram ağırlığında olan bu akıllı saat, rahat bir kullanım sunuyor. Siyah veya gümüş kayış seçenekleri mevcut olup, kişisel tarza uyum sağlayacak kordon seçenekleri sunuluyor.

Bu akıllı saat, kullanıcıların bileklerinden mobil kamerayı doğrudan önizleyebileceği ve fotoğraf çekebileceği bir kamera uzaktan kumanda fonksiyonuna da sahip. Xiaomi Watch 2, ayrıca 160’tan fazla spor modunu destekliyor ve yeni kış sporları modları ile kullanıcıların her türlü spor aktivitesini takip etmesine olanak tanıyor. Çift bantlı L1+L5 GNSS ile gelen bu cihaz, zorlu ortamlarda bile doğru konumlandırma sağlıyor.

Sağlık izleme konusunda ise Xiaomi Watch 2, yükseltilmiş 12 kanallı kalp atış hızı monitörleme modülü ile daha doğru sağlık verileri sunuyor. Geliştirilmiş uyku izleme algoritması da kan oksijeni ve nefes verilerini kullanarak kapsamlı bir analiz sunuyor.

Son olarak, Xiaomi Watch 2 henüz Türkiye’de satışa çıkmadı, ancak fiyatı 7 bin 149 TL olarak açıklandı

Kaynak : https://shiftdelete.net/xiaomi-watch-2-tanitildi-ozellikleri-fiyati
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli