user
e
sv

Samsung Galaxy Fit 3, uzun pil ömrüyle geliyor

97 okunma — 25 Şubat 2024 22:09
Samsung'un yeni akıllı bilekliği Galaxy Fit 3, 1.57 inç OLED ekranı ve 13 günlük pil ömrü ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu cihaz, sağlık ve fitness takibinde yeni bir dönem başlatıyor.

Samsung, Galaxy Fit 2‘nin ardılı olarak bugün Galaxy Fit 3’ü piyasaya sürdü. 2020 yılında tanıtılan önceki modelin yerini alan bu yeni fitness takip cihazı, daha büyük bir ekran ve tipik kullanımda 13 güne kadar dayanabilen daha büyük bir batarya ile geliyor. Galaxy Fit 3, 1.57 inçlik AMOLED ekranı ile kullanıcılara sunuluyor ve Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla 100’den fazla saat yüzü ile kişiselleştirilebiliyor. Samsung, cihazın batarya boyutunu açıklamasa da, tam şarj olduğunda 13 güne kadar kullanım süresi sunabildiğini belirtiyor. Daha önceki raporlara göre Fit 3, 208mAh kapasiteli bir batarya ile donatılmış gibi görünüyor. Hatırlatmak gerekirse, Galaxy Fit 2, 1.1 inçlik AMOLED ekran ve 159mAh batarya ile gelmişti.

Galaxy Fit 3, kalp atış hızı, uyku, stres seviyeleri ve egzersizleri takip edebilme özelliklerine sahip. Takip edilen veriler, Samsung Health uygulaması aracılığıyla eşleştirilmiş bir telefon üzerinden görüntülenebiliyor. Cihaz, GPS bağlantısına sahip olmamakla birlikte, ivmeölçer ve jiroskop gibi sensörlere sahip.

Samsung Galaxy Fit 3, uzun pil ömrüyle geliyor

Ayrıca, uzaktan kamera kontrolü, telefonumu bul, acil SOS, düşme algılama, Rahatsız Etme modu ve Uyku modu gibi özellikleri destekliyor. Sesli arama yapma özelliği bulunmadığı için mikrofon ve hoparlör içermiyor. Alüminyum gövde ve silikon kayış ile donatılmış olan Galaxy Fit 3, IP68 ve 5ATM derecesinde toz ve suya dayanıklılık sunuyor.

Önceki raporlara göre Galaxy Fit 3‘ün ekranı 256 x 402 piksel çözünürlüğe ve 302 ppi piksel yoğunluğuna sahip. Cihaz, 16 MB RAM ve 256 MB depolama alanı ile geliyor ve kullanıcılara üçüncü taraf uygulamaları yüklemeye izin vermiyor.

Galaxy Fit 3, Asya, Orta Amerika, Güney Amerika ve Avrupa gibi pazarlarda satışa sunulacak. Satışların 23 Şubat’ta başlaması planlanıyor ancak fiyatlandırma henüz açıklanmadı. Fitness takip cihazı, Gri, Gümüş ve Pembe Altın gibi renk seçenekleri ile alınabilecek.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/akilli-saat/samsung-galaxy-fit-3-uzun-pil-omruyle-geliyor-65db0b4e19f34d57de01a131
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli